Onze aanpak

We moeten allemaal digitaal transformeren, foutloos werken tegen lagere kosten, de levertijden of doorlooptijden verkorten en constante groei realiseren. En dat tegen de achtergrond van personeelstekorten over hele breedte. Dat is geen gemakkelijke opdracht. Hoe begin je hieraan? Welke activiteiten leveren het meest op in jouw situatie? Wanneer kun je het beste welke technologieën inzetten? Zijn er kleine dingen die je snel kunt doorvoeren, of kun je er beter een groot project van maken? Dit zijn de type vragen waar wij dagelijks mee te maken hebben en we onze klanten bij helpen.

Wifi meting in warehouse

Analyse

Ga je voor procesoptimalisaties, nieuwe technologieën, software, hardware? Wil je gaan scannen of denk je aan RFID? Er zijn zo veel mogelijkheden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet of niet weet waar je moet beginnen. Voorafgaand aan een project zullen we altijd voorstellen om een analyse uit te voeren van je huidige situatie.

Ons team van ervaren IT’ers, logistiek adviseurs, softwareontwikkelaars, cybersecurity experts en hardware specialisten werken vervolgens samen om een degelijk advies te presenteren. Daarin staan concrete voorstellen voor technologieën en optimalisaties die je kunt behalen en bij je organisatie passen. Maar ook tegen welke kosten en hoe snel je die terugverdiend.

Bouw Logistic Services warehousee worker scanning with ProGLove scanner handsfree order picking

De juiste technieken

In het adviesrapport geven we aanbevelingen voor die technieken en technologieën die je helpen met het verhogen van de productiviteit en werkplezier op de werkvloer.

Onze technische consultants hebben ruime ervaring in de volledige implementatie en naadloze integratie van deze technieken.

wifi meting

WiFi & Netwerk Infra

Voor een probleemloze werking van hardware en software is een betrouwbaar en snel WiFi netwerk noodzakelijk. Daarom verzorgen we volledig nieuwe cloud-based wifi netwerken, netwerkupdates of uitbreidingen. Inclusief de fysieke installatie van apparatuur zoals access points op je locatie, maar ook switching en het op afstand beheren van het netwerk.

En we houden cybercriminelen buiten de deur met moderne managed firewalls die je netwerk op alle lagen tegen aanvallen van buitenaf beschermt.

Meer WiFI

Software & Integraties

Voor een optimale werking van je nieuwe technieken en technologieën is een naadloze integratie met je andere IT systemen essentieel. Daarom verbinden we je systemen, data en mensen. Zodat je efficiënt kunt werken met je nieuwe apparaten, software tools en data op de juiste manier wordt uitgewisseld en weergegeven. Zo zorgen we ervoor dat je WMS applicatie draait en up-to-date is op de apparatuur die we implementeren.

Maar we verzorgen ook de integratie met je ERP of zorgen dat de juiste data uit je ERP op het display van je mobiele apparaat wordt weergegeven. Door deze ervaring als system integrator kunnen we je vaak snel al op weg helpen zonder dat je een aanvraag voor maatwerk hoeft uit te zetten bij je ERP leverancier.

Daarnaast ontwikkelen we onze eigen magazijnsoftware CaptureTech Connect voor wanneer een duur en groot WMS een stap te ver is en je behoefte hebt aan een oplossing die snel en eenvoudig wordt geïmplementeerd en geïntegreerd wordt met je ERP.

Betrouwbare hardware

We hebben alle benodigde hardware in huis om je processen te digitaliseren, efficiënter te maken en ergonomisch te werken, zoals mobiele computers, barcode scanners, heftruckterminals, pc’s, laptops, wearables en meer. We zorgen ervoor dat je software foutloos draait op hoogwaardige apparatuur en beheren de apparatuur via Mobile Device Management. Maar we helpen je ook met de keuze voor de apparatuur die het beste voorziet in jouw wensen door je verschillende modellen te laten uitproberen in jouw processen. We werken merkonafhankelijk, maar uitsluitend met A-merken, zodat je verzekerd bent van betrouwbare hardware die lang meegaat.

Van data naar informatie

Dit noemen we de tweetrapsraket: Je maakt een vliegende start in efficiëntie door nieuwe technologie, software en hardware. Vervolgens ga je daarmee veel meer waardevolle data verzamelen die je de inzichten geeft om nóg meer procesverbeteringen door te voeren. Zo kom je erachter dat bepaalde looproutes onnodige veel tijd kosten, of een operator ondermaats presteert, welke processen een bottleneck zijn. Wij helpen je met de data analyes om die data om te zetten in bruikbare, leesbare informatie over de efficiëntie van je processen. Bijvoorbeeld met onze CaptureTech Insight software.

Services

Na implementatie van software en/of hardware is het vanzelfsprekend dat je wilt dat deze onder alle omstandigheden stabiel blijven, zodat de continuïteit van je operatie gewaarborgd is. Met ons brede pakket van services zorgen nemen we deze zorgen uit handen. Zodat je je kunt richten op je kernactiviteiten terwijl wij zorgen dat ‘alles werkt’.

Laten we beginnen

Zoek je naar manieren om je processen efficiënter, veiliger, ergonomischer of sneller te maken? Probeer je erachter te komen hoe of waarmee je het beste kunt starten? Zo ja, dan helpen we je graag op weg. Onze ervaren specialisten hebben al vele bedrijven geholpen met kleine en grote optimalisaties, in vrijwel ieder type magazijn, DC, productielocatie of kantoor. Na het eerste vrijblijvende telefoongesprek krijg je vaak al handvatten voor potentiële eerste stappen die je kunt nemen. Dus vul het formulier in en wij bellen je binnen enkele dagen op. Of bel direct naar +31 252 241544

Laten we beginnen

Zoek je naar manieren om je processen efficiënter, veiliger, ergonomischer of sneller te maken? Probeer je erachter te komen hoe of waarmee je het beste kunt starten? Zo ja, dan helpen we je graag op weg. Onze ervaren specialisten hebben al vele bedrijven geholpen met kleine en grote optimalisaties, in vrijwel ieder type magazijn, DC, productielocatie of kantoor. Na het eerste vrijblijvende telefoongesprek krijg je vaak al handvatten voor potentiële eerste stappen die je kunt nemen. Dus vul het formulier in en wij bellen je binnen enkele dagen op. Of bel direct naar +32 3 449 11 59

Kees Nijssen van CaptureTech, voice specialist
Christoph Lambot
Kees Nijssen Christoph Lambot
Adviseur Adviseur

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close