wifi meting
Netwerk infra

WiFi Meting - Site Survey

  • Voorkom downtime en blackspots
  • Beveilig je netwerk
  • Zorg dat firmware up-to-date is
  • Krijg tot wel 24/7 support

Wat is een WiFi meting?

Een wifi meting is een analyse van het volledige frequentiespectrum (2.4GHz & 5GHz) binnen het gewenste dekkingsgebied in jouw magazijn, distributiecentrum, kantoor, winkel of productiesite. Met speciale meetinstrumenten en software wordt vastgesteld welke frequentiekanalen er gebruikt kunnen worden, hoeveel en welke componenten er nodig zijn om een het wifi-netwerk optimaal te laten presteren.

Een wifi meting begint altijd met een gesprek om zo je wensen duidelijk te krijgen. Daarna volgt er een verkenningsronde om het dekkingsgebied af te kaderen. De verzamelde gegevens worden gebruikt als uitgangspunt voor de meting.

Met de wifi-meting brengen we potentiële ‘black spots’, benodigde firmware-updates, interferentiebronnen en de dekkingsgraad in kaart. De rapportage geeft je een compleet inzicht in de status van je wifi netwerk en concrete voorstellen om je netwerk te verbeteren.

wifi meting HPE Aruba

Protect Infra

Na een wifi meting en het uitvoeren van verbeteringen aan je netwerk kunnen we met CaptureTech Protect Infra ook het beheer van je WiFi netwerk, switches, routers en cloud service uit handen nemen. Zo profiteer je optimaal van je investering. Onze netwerkspecialisten zorgen voor:

  • Tot wel 24/7 remote helpdesk support
  • Proactieve monitoring van jouw netwerk
  • Regelmatige updates & upgrades
  • Jaarlijkse health check op locatie
  • Eenvoudige repair portal voor apparatuur
CaptureTech wifi site survey professionals

Een veilig netwerk

Succesvolle cyberaanvallen komen helaas steeds vaker voor en zorgen voor stilstand van processen en financiële schade. Het wifi netwerk is daarbij een veelvoorkomend doelwit. Daarom bieden we naast een wifi meting en firmware-updates ook beveiligde switches, firewalls en cyber security oplossingen.

Onze cyber security specialisten kunnen meestal al snel enkele direct zichtbare risico’s aanwijzen, maar maken ook een diepgaande analyse van je omgeving.

CaptureTech Cyber Shield

Bouwcenter Blauwhoff wifi meting update firmware
Onze klanten

WiFi meting bij Bouwcenter

“Door onze samenwerking met CaptureTech hebben we nu een betrouwbaar en efficiënt wifi-netwerk dat klaar is voor de toekomst.”

Mitchell Reurekas
Bouwcenter Blauwhoff

Bekijk case

WiFi 6 Whitepaper

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan zakelijke wifi netwerken. Dit komt bijvoorbeeld door veranderde omstandigheden in je magazijn, meer gebruik van applicaties met hoge datadoorvoer en een grotere dichtheid van apparaten die gebruik maken van het netwerk. Gelukkig volgen de ontwikkelingen in wifi technologie zich razendsnel op waardoor de nieuwste apparatuur geschikt is voor grotere capaciteit, hogere snelheden en een constante kwaliteit van de verbinding. Wat zijn de voordelen en mogelijkheden van Wi-Fi 6 (802.11ax)? Je vindt het in deze whitepaper.

Download

wifi 6 whitepaper voorkant

Vraag een WiFi meting aan

Neem contact met onze WiFi en infra specialisten voor een vrijblijvend eerste gesprek of vraag direct de prijzen op voor een WiFi meting op jouw locatie.

Vraag een WiFi meting aan

Neem contact met onze WiFi en infra specialisten voor een vrijblijvend eerste gesprek of vraag direct de prijzen op voor een WiFi meting op jouw locatie.

bas jansen
CaptureTech Accountmanager Tim Blauwers
Bas Jansen Tim Blauwers
Accountmanager Inside Sales

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close