NIS2 Wetgeving
Cyber Security

NIS2 Wetgeving

De nieuwe Europese NIS2 richtlijn wordt op dit moment omgezet in nationale wetgeving. Nationale overheden hebben daar tot eind 2024 de tijd voor. Wat houdt deze cybersecurity wetgeving in? Voor wie geldt het? Met CaptureTech als partner zorg je ervoor dat je voldoet aan de eisen.

De NIS2 komt eraan: Ben jij er klaar voor?

De NIS2 staat voor de deur en brengt een golf van veranderingen op het gebied van cybersecurity met zich mee. Zo wordt het toepassingsgebied flink uitgebreid naar middelgrote en kleine organisaties binnen de relevante sectoren en hun toeleveranciers.

NIS2 Flowchart

Samenwerking Navitrans

Meet waar je staat

Veel assessments op de markt scannen slechts een deel van je omgeving en missen vaak de essentie. Ons NIS2 Assessment biedt een complete en diepgaande analyse, die alle deelgebieden omvat. Zo helpen onze cybersecurity specialisten je bij de voorbereiding en volledige naleving van de wetgeving.

NIS2 Assessment

NIS2 Whitepaper

Wat is de NIS2? Voor wie geldt de nieuwe wetgeving en hoe werkt het met hoofdelijke aansprakelijkheid en boetes?

Lees het hier

NIS2 whitepaper
Network4cars employes working at their office
Network4Cars

Wat zeggen onze klanten?

“Met CaptureTech Cyber Shield ben ik zeker dat onze IT systemen continu in de gaten worden gehouden en onze mensen bewust zijn van veiligheidsrisico’s. Ook fijn dat CaptureTech deze expertise in huis heeft en ik dus alle IT zaken bij één partij kan houden.”

Bart van Ruiten
Operations Manager

NIS2 Europees Parlement logo
Blog

Wat gaat er veranderen?

De beveiligingseisen worden aangescherpt, rapportageverplichtingen gestroomlijnd en komen er strengere toezichtsmaatregelen en handhavingseisen, waaronder geharmoniseerde sancties in de hele EU.

Lees blog

Hoe verbeter je jouw cybersecurity?

Onze cybersecurity consultant Mikel Warbie zet de belangrijkste cybersecurity tips op een rij in deze videoserie.

Bekijk ze allemaal

NIS2 Seminars

NIS2 Seminars

In seminars op verschillende locaties presenteerden we de afgelopen maanden concrete oplossingen en de stappen die je kunt nemen om je voor te bereiden op de NIS2.

Wil je ook weten hoe je boetes kunt voorkomen en je organisatie weerbaarder maakt? Bel +31 252 241544 of +32 3 449 11 59 en vraag naar onze cybersecurity specialisten.

Aanvraag NIS2 Assessment

Bij CaptureTech staan onze cybersecurity specialisten klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij het voldoen aan deze wetgeving. Vraag daarom nu een NIS2 Assessment aan. Hiermee bepalen we in één dag hoe je voorstaat en ontvang je een gedetailleerd advies over welke aanpassingen er nodig zijn. Heel eenvoudig dus en met minimale inspanning van jouw kant. Een van onze cybersecurity specialisten komt langs op locatie, scant je IT-omgeving en neemt verschillende zaken met je door.

IT Consultant Mikel Warbie
Mikel Warbie
Cybersecurity Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

close