NIS2 Wetgeving
Cyber Security

NIS2 Wetgeving

De nieuwe Europese NIS2 richtlijn wordt op dit moment omgezet in nationale wetgeving. Nationale overheden hebben daar tot eind 2024 de tijd voor. Wat houdt deze cybersecurity wetgeving in? Voor wie geldt het? Met CaptureTech als partner zorg je ervoor dat je voldoet aan de eisen.

De NIS2 komt eraan: Ben jij er klaar voor?

De NIS2 staat voor de deur en brengt een golf van veranderingen op het gebied van cybersecurity met zich mee. Zo wordt het toepassingsgebied flink uitgebreid naar middelgrote en kleine organisaties binnen de relevante sectoren en hun toeleveranciers.

NIS2 Flowchart

Is jouw organisatie er klaar voor? Onze cybersecurity specialisten helpen je bij de voorbereiding en naleving van de wetgeving.

Vraag een NIS2 Assessment aan

Korte seminars bereiden je voor op de NIS2

NIS2 Whitepaper

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is de NIS2? Voor wie geldt de nieuwe wetgeving en hoe werkt het met hoofdelijke aansprakelijkheid en boetes? Lees het hier.

Network4cars employes working at their office

Onze klanten

“Met CaptureTech Cyber Shield ben ik zeker dat onze IT systemen continu in de gaten worden gehouden en onze mensen bewust zijn van veiligheidsrisico’s. Ook fijn dat CaptureTech deze expertise in huis heeft en ik dus alle IT zaken bij één partij kan houden.”

Bart van Ruiten
Operations Manager

Bekijk case

NIS2 Europees Parlement logo
Blog

Wat gaat er veranderen?

De beveiligingseisen worden aangescherpt, rapportageverplichtingen gestroomlijnd en komen er strengere toezichtsmaatregelen en handhavingseisen, waaronder geharmoniseerde sancties in de hele EU.

Lees blog

Hoe verbeter je jouw cybersecurity?

Onze cybersecurity consultant Mikel Warbie zet de belangrijkste cybersecurity tips op een rij in deze videoserie.

Bekijk ze allemaal

Vraag een NIS2 Assessment aan

Bij CaptureTech staan onze cybersecurity specialisten klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij het voldoen aan deze wetgeving. Vraag daarom nu een NIS2 Assessment aan. Hiermee bepalen we in één dag hoe je voorstaat en ontvang je een gedetailleerd advies over welke aanpassingen er nodig zijn. Heel eenvoudig dus en met minimale inspanning van jouw kant. Een van onze cybersecurity specialisten komt langs op locatie, scant je IT-omgeving en neemt verschillende zaken met je door.

IT Consultant Mikel Warbie
Mikel Warbie
Cybersecurity Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

close