Door de juiste inzet van IT oplossingen in zorginstellingen bespaar je kosten, kun je efficiënter samenwerken en kunnen medewerkers met passie en plezier hun werk uitvoeren. Met CaptureTech ben je verzekerd van volledig IT beheer met een professionele servicedesk die 24/7 bereikbaar is en creëer je een veilige digitale werkplek voor je personeel.

Healthcare employees using it services in hallway of hospital
Klantcase

Stichting PVP

“Omdat cliënten er op moeten kunnen vertrouwen dat de PVP zijn geheimhoudingsplicht nakomt, moeten wij kunnen vertrouwen op de kennis en kunde van een IT-specialist. CaptureTech heeft de afgelopen dertien jaar aan ons bewezen een betrouwbare partner te zijn.”

Nelly de Hoog
Manager ICT en Projecten

Bekijk case

Medewerker in zorginstelling die werkt met een tablet en workforce connect

Verbeter de samenwerking tussen zorgverleners

Zet betrouwbare mobiele apparatuur in als handhelds en tablets om zorgverleners eenvoudig toegang te geven tot de juiste informatie op het juiste moment. Met de betrouwbare apparatuur van uitsluitend A-merken laat je zorgmedewerkers eenvoudig en snel barcodes scannen, stuur je berichten en medische alarmeringen uit en zet je al jouw medewerkers met elkaar in contact, bijvoorbeeld met WorkForce Connect.

 

Office workeer on a secured laptop

Bescherm cliëntgegevens

Veel zorginstellingen worstelen met hoe ze hun cyber security moeten organiseren. De gevolgen van datalekken kunnen groot zijn: opgelegde boetes, losgeldbetalingen of verlies van gevoelige data van cliënten en medewerkers bijvoorbeeld. Hoe doe je het nu goed? Waar moet je in investeren? Met Security-as-a-Service van CaptureTech nemen wij je dit allemaal uit handen.

We meten waar je staat, wat er verbeterd kan worden en bieden een passend pakket aan. Onze cyber security specialisten blijven je IT-omgeving in de gaten houden en testen regelmatig hoe je ervoor staat. En dat voor een vast bedrag per maand.

Security-as-a-Service

Mobiele apparatuur in zorginstelling opgeslagen in een slimme locker

Slimme lockers

Voorkom verlies van mobiele apparatuur door ze veilig op te slaan in een smart locker of intelligent cabinet. Door automatische registratie van de uitgifte en retournering weet je altijd wanneer welk apparaat in gebruik is en zijn ze altijd opgeladen voor de start van een dienst.

Combineer slimme opslagkasten met de CaptureTech Protect service om apparatuur op afstand te beheren. Houd ze inzetbaar en up-to-date en waarborg de continuïteit van de essentiële bedrijfsprocessen in jouw zorginstelling.

 

Vertrouwd door

Akros logo
Stichting eykenburg logo
familievertrouwenspersonen logo
Logo nieuw unicum
CaptureTech Protect support medewerkers op kantoor

24/7 Servicedesk

De servicedesk is volledig ingericht voor het faciliteren van jouw zorgmedewerkers en daarmee het eerste aanspreekpunt voor vragen of verzoeken. Dit kan zowel telefonisch als middels het Serviceportaal. Zo beschik je 24/7 over betrouwbare support door IT specialisten voor alle medewerkers in jouw organisatie.

☎ 0252 241542

 

Op zoek naar advies?

Ben je op zoek naar manieren om efficiënter samen te werken in jouw zorginstelling? Vraag het onze specialisten.

IT Consultant Mikel Warbie
Mikel Warbie
IT Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

close