IT oplossingen voor zorginstellingen

Door de juiste inzet van IT oplossingen in zorginstellingen bespaar je kosten, kun je efficiënter samenwerken en kunnen medewerkers met passie en plezier hun werk uitvoeren. Met CaptureTech ben je verzekerd van volledig IT beheer met een professionele servicedesk die 24/7 bereikbaar is en creëer je een veilige digitale werkplek voor je personeel.

Klantcase

Stichting PVP

“Omdat cliënten er op moeten kunnen vertrouwen dat de PVP zijn geheimhoudingsplicht nakomt, moeten wij kunnen vertrouwen op de kennis en kunde van een IT-specialist. CaptureTech heeft de afgelopen dertien jaar aan ons bewezen een betrouwbare partner te zijn.”

Nelly de Hoog
Manager ICT en Projecten

Bekijk case

Verbeter de samenwerking tussen zorgverleners

Zet betrouwbare mobiele apparatuur in als handhelds en tablets om zorgverleners eenvoudig toegang te geven tot de juiste informatie op het juiste moment. En zet al jouw medewerkers met elkaar in contact door WorkForce Connect.

Bekijk alle apparatuur

Slimme lockers

Voorkom verlies van mobiele apparatuur door ze veilig op te slaan in een smart locker of intelligent cabinet. Door automatische registratie van de uitgifte en retournering weet je altijd wanneer welk apparaat in gebruik is en zijn ze altijd opgeladen voor de start van een dienst.

Combineer slimme opslagkasten met de CaptureTech Protect service om apparatuur op afstand te beheren. Houd ze inzetbaar en up-to-date en waarborg de continuïteit van de essentiële bedrijfsprocessen in jouw zorginstelling.

 

Bescherm cliëntgegevens

De gevolgen van datalekken kunnen groot zijn: opgelegde boetes, losgeldbetalingen of verlies van gevoelige data van cliënten en medewerkers bijvoorbeeld.

Veel zorginstellingen worstelen met hoe ze hun IT security moeten organiseren. Want hoe doe je het nu goed? Waar moet je in investeren? Met Security-as-a-Service van CaptureTech nemen wij je dit allemaal uit handen.

We meten waar je staat, wat er verbeterd kan worden en bieden een passend pakket aan. Onze experts blijven jouw omgeving in de gaten houden en we testen regelmatig hoe je ervoor staat. En dat voor een vast bedrag per maand.

Security-as-a-Service

Vertrouwd door

24/7 Servicedesk

De servicedesk is volledig ingericht voor het faciliteren van jouw medewerkers en daarmee het eerste aanspreekpunt voor vragen of verzoeken. Dit kan zowel telefonisch als middels het Serviceportaal. Zo beschik je over complete IT-support service voor medewerkers in jouw organisatie.

☎ 0252 241542

Op zoek naar advies?

Ben je op zoek naar manieren om efficiënter samen te werken in jouw zorginstelling? Vraag het onze specialisten.

Mikel Warbie
IT Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
close