CaptureTech Connect mobile app voor magazijn

CaptureTech Connect

Het efficiënt inzetten van je middelen, mensen en tijd is van groot belang bij logistieke processen. Pen en papier is niet langer houdbaar maar een duur en groot WMS is een stap te ver. Daarom heb je behoefte aan een oplossing die snel en eenvoudig wordt geïmplementeerd en geïntegreerd met je ERP: Van papier naar digitaal in één week.

  • Papierloos werken
  • Efficiënt mensen inzetten
  • Realtime inzicht
  • ROI vanaf 5 gebruikers

Vraag een demo aan

CaptureTech Connect dekstop software
Duidelijk rapportage tool

Realtime overzicht van activiteiten

CaptureTech Connect komt met een persoonlijk dashboard om in real time de voortgang van jouw logistieke activiteiten te volgen. Dit stelt je in staat om te analyseren, optimaliseren en snel in te grijpen wanneer nodig.

Met CaptureTech Connect maak je processen snel inzichtelijk en voeren gebruikers efficiënt taken uit met scanners, welke aangestuurd worden vanuit jouw ERP systeem.

Vraag een demo aan

Digitaliseer je processen

Met de CaptureTech Connect software voer je efficiënt je magazijnprocessen uit, zoals ontvangst, verplaatsingen, orderpicking en voorraadbeheer. Onze consultant Maarten Vonk legt in deze vier video’s per proces uit hoe CaptureTech Connect je helpt. Klik rechtsboven in de player om te switchen tussen de video’s in de playlist.

Van der Meulen warehouse employee scanning with ProGlove and CaptureTech Connect
Klantcase

Van der Meulen

“We besparen zo’n 20 uur per week aan orderpicktijd. Bovendien behaalden we al in de eerste maand een reductie van 75% op het aantal manco’s en besparen we 200 pakken papier per jaar.”

Anne Bijlsma
Manager Operations

Bekijk case

Direct aan de slag met scanners

We hebben een groot aantal betrouwbare barcode scanners gecertificeerd voor gebruik met de CaptureTech Connect mobile app. Dit betekent dat je snel, zorgeloos en zonder aanpassingen kunt starten met deze apparatuur en CaptureTech Connect. Uitpakken, inloggen en direct aan de slag.

Operating System MDM met CaptureTech Protect

Indrukwekkende integraties

Als ervaren system integrator kijken we altijd naar je hele IT-landschap, je bestaande applicaties en je toekomstplannen. Daarom implementeren we niet alleen onze oplossingen, maar integereren we ze ook met je andere systemen. Hiervoor werken we nauw samen met WMS en ERP leveranciers.

Ook verzorgen we integraties met business intelligence tools of manufacturing execution systems en zorgen we ervoor dat de hardware waarop CaptureTech Connect draait eenvoudig beheerd wordt in een Mobile Device Management systeem.

Service & Support

CaptureTech Connect is cloud-based waardoor we je na implementatie service en support op afstand bieden, voor een zorgeloze werking. Bovendien zijn we met CaptureTech Protect zowel telefonisch als online steeds voor je beschikbaar, met toegang tot onze technische experts. We staan klaar als iets niet goed werkt, als je vragen hebt over een bepaalde functionaliteit, of als je problemen ervaart met de installatie of activatie van jouw mobiele apparaten.

CaptureTech Connect - Onze mensen staan voor je klaar

Vraag een demo aan

Vrijblijvende demonstratie van de CaptureTech Connect logistieke software? Vul het formulier in en wij nemen binnen enkele dagen contact met je op.

Maarten Vonk Technisch Consultant
Maarten Vonk
Technisch Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vertrouw op onze ervaring

0+
Klanten gingen je voor
0+
Logistieke Implementaties
0+
Mobile devices in beheer
0+
Voice gebruikers in de Benelux
close