CaptureTech Connect

Het efficiënt inzetten van middelen, mensen en tijd is van groot belang bij logistieke processen zoals orderpicking, voorraad tellen en inslag. Pen en papier is niet langer houdbaar maar een duur en groot WMS is een stap te ver. Daarom heb je behoefte aan een oplossing die snel en eenvoudig wordt geïmplementeerd: Van papier naar digitaal in één week.

Met CaptureTech Connect maak je processen snel inzichtelijk en voeren gebruikers efficiënt taken uit met scanners, welke aangestuurd worden vanuit jouw ERP.

  • Papierloos werken
  • Mensen en middelen efficiënter inzetten
  • Realtime inzicht in uitgevoerde en geplande taken
  • Lage instap: vanaf 5 gebruikers
Duidelijk rapportage tool

Realtime overzicht van activiteiten

CaptureTech Connect komt met een persoonlijk dashboard om in real time de voortgang van jouw logistieke activiteiten te volgen. Dit stelt je in staat om te analyseren, optimaliseren en snel in te grijpen wanneer nodig.

Vraag een demo aan

Klantcase

Van der Meulen

“We besparen zo’n 20 uur per week aan orderpicktijd. Bovendien behaalden we al in de eerste maand een reductie van 75% op het aantal manco’s en besparen we 200 pakken papier per jaar.”

Anne Bijlsma
Manager Operations

Bekijk case

CaptureTech Connect ondersteunde scanners

We hebben een groot aantal betrouwbare scanners gecertificeerd voor gebruik met de CaptureTech Connect mobile app. Dit betekent dat je snel, zorgeloos en zonder aanpassingen kunt starten met deze apparatuur en CaptureTech Connect. Uitpakken, inloggen en direct aan de slag.

Service & Support

CaptureTech Connect is cloud-based waardoor we je na implementatie service en support op afstand bieden, voor een zorgeloze werking.

Vraag een demo aan

Vrijblijvende demonstratie van de CaptureTech Connect logistieke software? Vul het formulier in en wij nemen binnen enkele dagen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Vertrouw op onze ervaring

0+
Klanten gingen je voor
0+
Logistieke Implementaties
0+
Mobile devices in beheer
0+
Voice gebruikers in de Benelux
close