Transport & Logistiek

Klanten verwachten foutloze leveringen, met extreem korte levertijden én tegen concurrerende tarieven. De logistieke wereld is dynamischer dan ooit en technisch is steeds meer mogelijk.

Maar welke technieken, hardware en software passen het beste bij jouw organisatie? En hoe zet je ze in om het beste resultaat te behalen? Onze experts helpen je met gedegen analyses van jouw processen en adviezen voor optimalisaties die volledig zijn toegesneden op jouw situatie en wensen.

Software

Inzicht in data & grip op logistieke processen

Met de software van CaptureTech stuur je gebruikers op de werkvloer aan. Bij processen als ontvangst, verplaatsen, orderpicking en voorraad tellen ontvangen gebruikers heldere taken op basis van data uit jouw ERP of WMS. Ook meet je de prestaties van je personeel, beheer je mobiele (scan)apparatuur en krijg je inzicht in knelpunten die je helpen met het optimaliseren van je werkprocessen.

Klantcase

Bouw Logistic Services

“Wij kregen al snel terug van de collega’s dat het werk makkelijker en leuker is. Dat dit ook nog een stuk efficiënter gaat is voor het hele bedrijf een enorme win-win situatie.”

Rogier Boute
ICT Specialist Logistic Operations

Bekijk case

Vertrouwd door

Spreek met onze experts

Bel direct met +31 252 241544 of vul het formulier in.

Randy van den Brink
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

close