Over ons

Door het verbinden van systemen, data en mensen maakt CaptureTech beter (samen)werken op kantoor en in logistiek mogelijk. We helpen onze klanten met het digitaliseren, optimaliseren en beheren van werkprocessen en IT-omgevingen. Hierdoor worden zij productiever en beleven hun medewerkers meer plezier aan hun werk.

We maken gedegen analyses, geven advies en leveren betrouwbare hardware, intuïtieve software en aanverwante IT-services. Zo implementeren en beheren wij o.a. technologieën als Voice Picking, RFID, Barcoding, Cloud services, IT-infrastructuur en Cyber Security.

Onze kernwaarden

Deskundig icon

Deskundig

Wij hebben complete technische en praktische kennis van zaken.
Oplossingsgericht icon

Oplossingsgericht

Wij gaan altijd tot het uiterste om complexe problemen op te lossen.
Laagdrempelig icon

Laagdrempelig

We zijn vriendelijk, benaderbaar en respectvol. Richting klanten én elkaar.

Onze drijfveer

Wij geloven dat organisaties door efficiëntere samenwerking succesvoller kunnen zijn. Waarbij een win-win situatie ontstaat voor werkgever en werknemer; hogere productiviteit én meer werkplezier. Daar werken we aan met circa 65 enthousiaste CaptureTech’ers, verdeeld over onze kantoren in Nieuw-Vennep en Wommelgem. Al 20 jaar en voor meer dan 2500 klanten in de Benelux.

CaptureTech Onze Mensen
Medewerkers

Onze mensen

“Bij CaptureTech krijg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen in een uitdagende werkomgeving.”

Bas Jansen – Senior Account Manager

Vertrouwd door 2500+ organisaties

Organisaties worden geacht om snel te transformeren, foutloos te werken tegen lagere kosten en constante groei te realiseren. Met de nodige werk- en tijdsdruk op werknemers, processen en systemen als gevolg. Wij helpen onze klanten die druk te verlichten met betrouwbare analyses, veilige IT systemen en constante service. Daardoor kunnen ze efficiënter samenwerken en ontstaat een win-win situatie voor werkgever en werknemer; hogere productiviteit én meer werkplezier.

Bekijk onze klanten

Werken bij CaptureTech

Werken bij CaptureTech

Kom terecht in een team van circa 70 creatieve probleemoplossers, logistieke experts, IT helden en servicegerichte doeners in Nederland en België. Bij ons kun je je kennis verdiepen en uitgroeien tot specialist. We hebben langdurige klantrelaties waardoor je echt van begin tot eind betrokken bent in het gehele proces.

Bekijk onze vacatures

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

"*" geeft vereiste velden aan

close