Datalogic partner badge logo

Smart Logistics

Datalogic is een wereldwijde en toonaangevende speler in de markt van automatische identificatie en procesoptimalisatie. De fabrikant legt zich toe op het ontwikkelen en produceren van barcode scanners, mobiele computers en sensoren voor toepassingen in de logistiek, retail, maak-industrie en gezondheidszorg. Als platinum partner heeft CaptureTech de kennis en evaring in huis om Datalogic apparatuur als handscanners, heftruck terminals en vaste scanners te implementeren in jouw processen.

Datalogic Memor K in retail

Datalogic Barcode Scanners

Datalogic heeft een breed assortiment aan industriële mobiele computers and handhelds, geschikt voor scanning in magazijnen, distributiecentra, retail stores, de maakindustrie en de gezondheidszorg. De sanners komen met alle noodzakelijke randapparatuur en interfaces die nodig zijn voor het verzamelen, beheren en opslaan van de via barcodes verzamelde data. En ze hebben altijd een robuuste behuizing, die bestand is tegen vallen van verschillende hoogtes en werken in zware omstandigheden.

Warehouse worker scanning and using behicle munted truck terminal to pick orders

Datalogic Heftruck Terminals

Voertuigcomputers zijn uiterst robuust en ontworpen voor vorkheftrucks, reachtrucks en andeere industriële voertuigen. Ze worden aangeboden in verschillende maten, van een compacte 7″ versie om gemakkelijk in de hand te houden tot een industriële computer met een enorm 21″ scherm. Heftruck terminals helpen om bestellingen sneller uit te voeren, zonder verlies van nauwkeurigheid, en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen extreme temperaturen, schokken en trillingen. Uitgerust met meerdere verbindingsmogelijkheden zoals Bluetooth, WLAN, bekabeld ethernet en geschikt voor directe koppeling met een WMS of ERP.

Vaste scanner

Datalogic Vaste Scanners

De industriële vaste scanners van Datalogic worden ingezet voor bij transportbanden, print & apply en overhead scanning boven bijvoorbeeld paktafels. De elektronische focusregeling maakt het gemakkelijk om op afstand de scannerinstellingen te configureren en door het verlichtingssysteem zijn de scanners geschikt voor het lezen van DPM (Direct Part Marking) codes.

Handscanners from datalogic scanning a barcode on a product in a warehouse

Wearables

Krijg volledige controle met een compacte en lichtgewicht handscanner. De belangrijkste voordelen zijn gebruiksgemak, handen vrij tijdens het verzamelen van items en snelle gegevensvastlegging, waardoor de productiviteit drastisch wordt verhoogd en onnodige, repetitieve taken en bijbehorende fouten worden verminderd. De HandScanner zit comfortabel en ergonomisch op de rug van de hand.

Bekijk product

close