CaptureTech logistieke software
Geïntegreerde oplossingen

ERP & WMS Integraties

Als full-service system integrator helpen we je met het verbinden van jouw systemen, data en mensen. Onze logistieke oplossingen voor magazijn & DC, transport, productie, en food integreren we daarom vrijwel altijd met jouw ERP of WMS. Ons team van logistieke experts staat voor je klaar.

Warehouse Management System

Hieronder vind je een overzicht van de meest gebruikte Warehouse Management Systemen in Nederland en België waarmee we onze oplossingen integreren. Staat jouw WMS er niet bij? Neem contact op voor meer informatie. We hebben te veel integraties om hier op te noemen en de lijst wordt continu uitgebreid.

WMS integraties

Ceyenne WMS

goto

In&Out WMS en Locus WMS

goto

Manhattan

goto

Boltrics

goto

Exact WMS

goto

C&W

goto

NaviTrans

goto

Veeloo Logistics

goto

Reflex WMS

goto

Davanti Warehousing

goto

Consafe Logistics

goto

Maas Internal Logistix

goto

Enterprise Resource Management

Hieronder vind je een overzicht van de meest gebruikte Enterprise Resource Planning systemen in Nederland en België waarmee we onze oplossingen integreren. Staat jouw ERP er niet tussen? Neem contact op voor meer informatie. De lijst met ERP-integraties wordt continu uitgebreid.

ERP integraties

Dynamics 365 Business Central

Vorheen ook bekend onder de naam Navison en Dynamics Navison.

goto

Pantheon

goto

SAP

goto

Infor

goto

Softpak

goto

Aptean

goto

Agidens

goto

Infomat

goto

Vrijblijvend advies over ERP en WMS integraties

Ben je op zoek naar manieren om je leverbetrouwbaarheid te verhogen, fouten te reduceren en efficiënter te werken in jouw magazijn of productielocatie? Wil je daarbij technieken als barcode scanning, voice picking, RFID of nieuwe apparatuur integreren met jouw ERP of WMS? Maak dan gebruik van de jarenlange ervaring van onze logistieke specialisten. Na een vrijblijvend gesprek weet je direct wat de mogelijkheden zijn en krijg je handvatten voor de beste vervolgstappen.

Kees Nijssen van CaptureTech, voice specialist
Kees Nijssen
Logistiek specialist

"*" geeft vereiste velden aan

close