Warehouse management system Centric

Centric

  • Al meer dan 10 jaar partner van CaptureTech
  • Betrouwbare TMS en WMS oplossingen
  • 3D grafisch magazijn overzicht
  • Geïntegreerde voice picking applicatie
  • Real-time KPI-overzichten
Centric WMS

Talloze organisaties en hun klanten rekenen iedere dag weer op de technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en gekwalificeerde professionals van deze betrouwbare partner. Centric koppelt zijn kennis van IT aan jarenlange ervaring met branchespecifieke processen in de overheid, supply chain en financiële sector. Met die unieke combinatie onderscheidt het zich van de rest. Samen met klanten ontwikkelt het werkende oplossingen die bijdragen aan het behalen van hun doelstellingen.

Kies voor optimalisatie

Locus WMS biedt krachtige tools voor magazijnbeheer en optimalisatie. Deel je magazijnruimte efficiënt in, beheer opslaglocaties, optimaliseer looproutes en beperk vertragingen of fouten tot een minimum. Door magazijnactiviteiten te automatiseren, verhoog je de efficiëntie en verlaag je de operationele kosten. En met uitgebreide rapportagemogelijkheden krijg je waardevolle inzichten om de prestaties van jouw magazijn te meten en continu te verbeteren.

Magazijn & DC icon

Warehouse Management

Hun in house warehouse management systemen Locus WMS en In&Out WMS bieden krachtige tools voor magazijnbeheer en optimalisatie.
Productie icon

Transport management

Het transportmagementsysteem van Centric, Plan&Go TMS, ondersteunt alle soorten transport, variërend van full truck load tot fijnmazige distributie.
firmware en wifi updaten blog

Data Exchange

Met Logistic Data Exchange standaardiseer je jouw IT-processen en worden gegevens real-time verwerkt.
firmware en wifi updaten blog

ERP-systeem

Het ALERT systeem van Centric is dé ERP-oplossing voor de bouw. Krijg meer inzichten in je processen en vergemakkelijk de structuur.
WMS magazijn medewerker automatisering

Locus WMS

De geavanceerde logistieke IT-oplossingen van Centric, zoals het TMS-systeem en WMS-systeem, helpen ondernemingen in no time op weg naar een supply chain die loopt als een trein. Locus WMS registreert en traceert de locatie, hoeveelheid en status van elk item in het magazijn. Met uitgebreide functionaliteit voor nauwkeurig voorraadbeheer en realtime inzicht in je voorraadpositie. De voordelen? Minder verspilling, lagere kosten en een soepel voorraadbeheer dat perfect aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf.

 

Wat zeggen onze klanten?

Centric’s Locus WMS is voor ieder bedrijf, ongeacht grootte, branche of type warehouse, en zorgt voor een passende WMS-oplossing. CaptureTech werkt graag en vaak met Centric, samen zorgen we voor een probleemloze overstap naar een nieuw systeem. Bij onze klant Quantore hadden ze nieuwe tablets nodig die op een WMS draaiden. Zodoende hebben Centric en CaptureTech Locus WMS bij hen geïnstalleerd.

Centric WMS bij Quantore groothandel

Quantore

“Sinds we zijn overgestapt op de enterprise tablets van Zebra, die draaien op het Warehouse Management Systeem dat Centric bij ons heeft geïnstalleerd, hebben we overal goede wifi en kan iedereen ongestoord zijn werk doen.”

Bart Engels
Systeembeheerder

Bekijk case

Vrijblijvend advies van experts

Neem contact op met onze mensen voor advies over integratie met Locus WMS van Centric. Door hun expertise en ervaring met Locus kunnen ze je direct op weg helpen. Zo kunnen ze je begeleiden bij het kiezen van de juiste magazijnapparatuur voor jouw specifieke situatie en behoeften. Vul het formulier in of bel direct naar: +31 252 241544

Vrijblijvend advies van experts

Neem contact op met onze mensen voor advies over integratie met Locus WMS van Centric. Door hun expertise en ervaring met Locus kunnen ze je direct op weg helpen. Zo kunnen ze je begeleiden bij het kiezen van de juiste magazijnapparatuur voor jouw specifieke situatie en behoeften. Vul het formulier in of bel direct naar: +32 3 449 11 59

bas jansen
Christoph Lambot
Bas Jansen Christoph Lambot
Accountmanager Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close