CaptureTech Cyber Shield is een flexibel en volledig pakket van cybersecurity diensten, afgestemd op jouw specifieke situatie en wensen, en voor een vast bedrag per maand. Met Cyber Shield bescherm je jouw organisatie tegen hacks en cyberaanvallen, voorkom je verlies van data en zorg je voor continuïteit van jouw operatie.

Download de brochure

 

Waarom Cyber Shield?

Door steeds verdere digitalisering zijn organisaties afhankelijk van de beschikbaarheid van hun IT systemen en data. Tegelijkertijd neemt het aantal gemelde cyberaanvallen toe. Hierdoor kan een succesvolle hack al snel leiden tot onderbrekingen van je operatie. Met als gevolg het verlies van omzet, imagoschade, opgelegde boetes, verlies van gevoelige data of zelfs verlies van klanten.

Daarom kiezen onze klanten voor CaptureTech Cyber Shield. We analyseren de cybersecurity risico’s, beveiligen je netwerken en servers, stellen een noodplan op en trainen je medewerkers. Ben jij zeker dat jouw organisatie écht beschermd is tegen cyberbedreigingen? Ons team van security experts staat voor je klaar. Vraag direct de Security Scan aan.

CaptureTech Cyber Shield

Makkelijk Maatwerk

Maatwerk; dat klinkt misschien kostbaar, maar omdat we eerst een Security Scan doen kunnen we ons advies precies aanpassen op wat je daadwerkelijk nodig hebt. Daarbij houden we rekening met de oplossingen die je al in gebruik hebt en jouw specifieke wensen en situatie. Je betaalt dus alleen voor wat je nodig hebt. Makkelijk maatwerk voor een vast bedrag per maand. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent.

Blijkt in de toekomst dat je iets anders nodig hebt? Dan passen we je cybersecurity pakket eenvoudig aan. Liever geen langlopend contract, of juist wel die vastigheid? Geen probleem. Met CaptureTech Cyber Shield krijg je de flexibiliteit die je nodig hebt.

Test hoe je cybersecurity er nu voor staat met de online zelftest.

Wij houden het in de gaten

Met CaptureTech Cyber Shield ben je zeker dat jouw data en systemen beveiligd zijn volgens de laatste technieken en met vertrouwde security tools. Onze cyber security specialisten zetten die in om jouw systemen continu te monitoren en op tijd te kunnen ingrijpen. Loopt jouw operatie altijd door? Maak dan gebruik van 24/7 support beschikbaarheid en vertrouw op gecertificeerde en ervaren IT specialisten bij jou in de buurt. Omdat onze mensen door het hele land wonen is er altijd iemand dichtbij.

24/7 IT support

Kantoorautomatisering bij meevivenz
MEEVivenz

Wat zeggen onze klanten?

“Ze komen altijd met advies dat bij ons past: niet standaard het duurste en uitgebreidste pakket, maar het pakket wat voldoet aan onze wensen en eisen. Zoals voor cybersecurity, wat belangrijk is voor ons.”

Nicole Baltussen
Manager Bedrijfsvoering

Bekijk case

Cyber Security Framework

Om tot een maatwerk cybersecurity strategie te komen voor jouw organisatie maken we gebruik van het wereldwijd bekende en geaccepteerde NIST Cyber Security Framework.

Binnen elk van deze elementen worden beheersmaatregelen opgesteld om cybersecurityrisico’s te verminderen.

Cybersecurity bewustzijn met CaptureTech Cyber Shield

Maak van je collega’s verdedigers

Jouw medewerkers vormen een belangrijke verdedigingslinie bij cyber security. Tenslotte wordt het grootste gedeelte van de datalekken mogelijk gemaakt door verkeerd menselijk handelen. Kies daarom voor CaptureTech Cyber Shield en creëer cyberbewustzijn bij je medewerkers.

Zo trainen we je medewerkers door onaangekondigde en levensechte phishing simulaties, maar implementeren we ook Multi-Factor Authentication, wachtwoordscans en beschermen we je laptops en smartphones.

Cybersecurity maatregelen webinar
Webinar

Hoe maak je jouw organisatie digitaal veilig?

Word in 30 minuten bijgepraat door een Cyber Security specialist over de belangrijkste cybersecuritymaatregelen. Leer welke concrete stappen je kunt nemen om jouw organisatie op weg te helpen.

Kijk terug

Vraag de Security Scan aan

Om je een passend aanbod te doen voor onze security oplossingen starten we met een Security Scan. Zie het als een nulmeting: we scannen jouw huidige omgeving, inclusief bestaande software en hardware en je beveiligingsbeleid. Vaak rapporteren we direct al zichtbare risico’s, maar we komen ook met een diepgaande risico-indicatie voor jouw IT-omgeving.

IT Consultant Mikel Warbie
Mikel Warbie
Cyber Security Specialist

"*" geeft vereiste velden aan

close