Conditional access
Cyber Security

Conditional Access

Geef medewerkers veilige en voorwaardelijke toegang tot systemen en gegevens met Conditional Access.

Voorwaardelijke toegang

Optioneel kun je kiezen voor oplossingen als Conditional Access en Priviliged Access Management. Conditional Access, ofwel voorwaardelijke toegang, betekent dat je meer grip hebt op inlogpogingen op je netwerk en in applicaties. Dit kun je onder andere regelen met multifactor-authenticatie (MFA, ook wel 2FA), zodat een medewerker naast de inloggegevens een extra stap moet doen om in te kunnen loggen. Dit kan bijvoorbeeld het invoeren van een code uit een mobiele app zijn, of een verzoek in diezelfde app goedkeuren.

Door Conditional Access beleid op te zetten zorgen we ervoor dat de juiste toegangscontroles worden toegepast wanneer dat nodig is.

Conditional Access overview

 

Priviliged Access Management

Priviliged Access Management is vooral bedoeld om te zorgen dat medewerkers niet meer toegangsrechten krijgen dan nodig is voor het uitvoeren van hun werkzaamheden. Vooral voor beheerdersaccounts en administrators betekent dit bijvoorbeeld dat ze toegang kunnen krijgen tot de beheeromgeving, maar je kunt hierbij instellen hoe lang deze toegang duurt en welke rechten bij de werkzaamheden horen. Zo beperk je de schade wanneer een dergelijk account gehackt of overgenomen wordt.

Cyber Security Scan

Begin eenvoudig en weet direct waar je staat met de Security Scan. Met deze nulmeting scannen we je huidige omgeving, inclusief bestaande software en hardware en je beveiligingsbeleid. Meestal kunnen we al snel enkele direct zichtbare risico’s aanwijzen, maar we komen ook met een uitgebreide en diepgaande rapportage voor jouw omgeving. Als je daarna kiest voor onze Cyber Shield service dan doen we deze scan ieder jaar opnieuw. Nu alvast snel wat goede security tips? Doe dan in 5 minuten de online zelftest.

IT Consultant Mikel Warbie
Mikel Warbie
IT Security Specialist

"*" geeft vereiste velden aan

close