Honeywell voice partner logo

The Power of Connected

Honeywell Safety and Productivity Solutions biedt scanners en robuuste mobiele computers, magazijnautomatisering en print- en mediaoplossingen die bedrijfsprestaties en workflow verbeteren, arbeidsproductiviteit verhogen en operationele inlichtingen verrijken met data-driven inzichten.

Honeywell EDA52

Honeywell Barcode Scanners

Van retail tot logistiek en productie, Honeywell’s barcode scanners met uiterst nauwkeurige en aanpasbare barcodelezers bieden superieure barcodescanprestaties en gegevensvastlegging. Zelfs beschadigde barcodes kunnen snel en nauwkeurig worden gelezen.

De barcode scanners passen in verschillende bedrijfsworkflows en bieden een verscheidenheid aan configuraties. Of ze nu bij het verkooppunt worden geplaatst, boven een transportband in een magazijn of aan de muur worden gemonteerd voor snelle toegankelijkheid, de intuïtieve barcodelezers geven bedrijven de vrijheid om ze in te zetten voor hun bedrijfskritische behoeften.

 

Honeywell truck terminal mounted on a vehicle

Honeywell Heftruck Terminals

De in voertuigen gemonteerde computers van Honeywell weerspiegelen de uitgebreide kennis en inzet om te voorzien in de behoeften van supply chain-operaties van elke omvang, in de zwaarste omgevingen.

Deze robuust gebouwde computers in voertuigen zijn ontworpen als krachtige, flexibele en toepassingsgerichte oplossingen die de mobiele computeractiviteiten van jouw magazijn toekomstbestendig maken met minimale visuele verstoring.

Dankzij de snelle montagemogelijkheden is de op een voertuig gemonteerde computer uiterst mobiel en kan hij snel van de ene vorkheftruck naar de andere worden verplaatst. In combinatie met de verbeterde scanners van Honeywell kunnen vorkheftruckbestuurders snel en nauwkeurig door de workflows bewegen met minimale inspanning of fysieke beweging.

Honeywell PM45 Industrial Printer

Honeywell Printers

Of het nu gaat om barcode etiketten, tickets of RFID tags, printen moet zorgeloos zijn. Het optimaliseren van jouw printactiviteiten in de hele organisatie moet eenvoudig te implementeren zijn en het rendement op jouw investering maximaliseren.

Van lichte tot zeer robuuste modellen – zowel stationair als draagbaar – tot printsoftware, media, diensten en onderdelen, Honeywell biedt een uitgebreide reeks oplossingen voor elke omgeving of printtoepassing.

Honeywell labelprinters in a warehouse printing a label with a barcode

Partnership

De samenwerking tussen CaptureTech en Honeywell gaat al meer dan 20 jaar terug. Bovenop onze Platinum Partner status zijn we ook Printer Service Partner. Dat betekent dat onze medewerkers onder andere regelmatig getraind worden door en Honeywell Service Engineers. Daarbij worden hun vaardigheden jaarlijks getest en we worden gehouden aan hoge eisen op het gebied van betrouwbaarheid en snelheid bij het uitvoeren van serviceopdrachten voor de printers. Onze medewerkers zijn dus uitgebreid getraind om alle industriële printers, desktop printers en mobiele printers te kunnen servicen.

 

 

close