Cisco Meraki wifi router
De ultieme connectie

WiFi & Netwerk Infra

  • Geen fysieke of virtuele WiFi controller meer nodig
  • Altijd en veilig online
  • Schaalbaar van kleine kantoren tot grote warehouses
  • Jouw gehele netwerk beheren vanaf één locatie
  • Lage implementatie- en onderhoudskosten

Onze wifi-specialisten zorgen voor een stabiel, veilig en krachtig netwerk waar je 24/7 op kunt vertrouwen. Naast metingen, advies en implementatie op je locatie bieden we verschillende beheer opties. Zo kunnen we het volledige netwerk remote voor je beheren (tot wel 24/7) en periodiek on-site beheer kan desgewenst worden opgenomen in de dienstverlening.

Download de brochure

Cloud based tools

Met het centraal overzichtsplatform van gebruikers, eindapparaten en toepassingen beheer je alles vanuit één handige tool. De zeer uitgebreide configuratie- en beheermogelijkheden geven je inzicht in het totale netwerk. Zo kun je per gebruiker inzicht krijgen in de gebruikte applicaties en apparatuur. Met deze informatie kan het netwerk automatisch worden ingesteld om de best mogelijke performance te bieden aan iedere gebruiker.

wifi meting

Laat je WiFi meten

Natuurlijk zijn verbindingsproblemen altijd een reden voor een wifi-meting. Maar ga je wijzigingen doorvoeren aan de inrichting van je magazijn, productiesite of kantoor. Of je dekkingsgebied, het aantal apps of verbonden apparaten uitbreiden? Ga je over naar een nieuw ERP of WMS? Of ga je, al dan niet tijdelijk, buitenruimte gebruiken? Ook dan is het nuttig een health check uit te voeren van je netwerk.  Zo checken we of access points en switches nog up-to-date zijn, of er ‘black spots’ zijn en brengen we benodigde firmware-updates en interferentiebronnen in kaart.

WiFi Meting

WiFi 6 Whitepaper

Wat zijn de voordelen en mogelijkheden van Wi-Fi 6 (802.11ax)? Je vindt het in deze whitepaper.

Download

wifi 6 whitepaper voorkant
De wifi checken in het warehouse
Blog

De perfecte WiFi in jouw warehouse

Hoe zorg je er nu voor dat de wifi in jouw magazijn optimaal is? We zetten de belangrijkste ‘stoorzenders’ en tips in dit blog voor je op een rij.

Warehouse wifi

Quantore warehouse
Klantcase

Quantore klaar voor nieuw WMS

“CaptureTech wist de gaten in het WiFi-netwerk te lokaliseren en te identificeren. Inmiddels vertrouwen we op de door CaptureTech geleverde producten en diensten, die medebepalend zijn voor ons bedrijfssucces.”

Clifford Lenkens
Manager ICT

Bekijk case

WIiFI Firewall cyber security

Network Security

Bescherm je netwerk en daarmee de continuïteit van je operatie door slimme firewalls. Een next generation firewall is onmisbaar in de huidige tijd. Daar waar traditionele firewalls zich richten op enkel de fysieke beveiliging van hosts en poorten, beschermt een moderne firewall jouw netwerk op alle lagen tegen aanvallen van buitenaf.

Wil je meer zekerheid? Kies dan voor onze Managed Firewall oplossingen en laat het beheer uitvoeren door onze cyber security specialisten. Zij houden jouw bedrijfsnetwerk continu in de gaten, zodat jij steeds zorgeloos kunt blijven doorwerken.

Managed Firewall

Onze merken

Als partner van Cisco Meraki, Extreme Networks, HPE Aruba en Fortinet krijg je de expertise die nodig is om elke implementatie tot een succes te maken.

Ook een professioneel WiFi netwerk?

Vul het formulier in voor informatie over een WiFi site survey of bel met onze WiFi experts op: +31 252 241544

Ook een professioneel WiFi netwerk?

Vul het formulier in voor informatie over een WiFi site survey of bel met onze WiFi experts op:  +32 3 449 11 59

bas jansen
Christoph Lambot
Bas Jansen Christoph Lambot
Accountmanager Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close