IT security is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent, maar het is wel van groot belang. Beveiliging van IT-systemen en gegevens is vandaag de dag van cruciaal belang voor organisaties in alle sectoren. Bij CaptureTech begrijpen we de steeds evoluerende bedreigingen en de noodzaak om proactief te zijn in het beschermen van gevoelige informatie. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan IT security diensten die je bedrijf helpen om een solide verdedigingslinie op te bouwen tegen cyberaanvallen en datalekken.

IT security as a service

Onze IT security diensten zijn ontworpen om jouw organisatie te beschermen tegen de vele dreigingen waarmee je dagelijks te maken krijgt. Security as a Service is een volledig pakket van IT security diensten, afgestemd op jouw specifieke situatie en wensen. We analyseren de cybersecurity risico’s, beveiligen je netwerken en servers voor extra databeveiliging, stellen een noodplan op en trainen je medewerkers.

Bij CaptureTech geloven we in een gelaagde aanpak van IT security. We beginnen met een grondige analyse van de huidige beveiligingsinfrastructuur om zwakke punten en kwetsbaarheden te identificeren. Vervolgens ontwerpen we een aangepaste strategie die gebruik maakt van de nieuwste beveiligingstechnologieën en -praktijken.

Een belangrijk aspect van onze IT security diensten is het implementeren van geavanceerde firewalls en intrusion detection systemen. Deze systemen bewaken voortdurend jouw netwerkverkeer en identificeren verdachte activiteiten, waardoor potentiële aanvallen snel kunnen worden gedetecteerd en geblokkeerd. Met CaptureTech Cyber Shield ontvang je een flexibel en volledig pakket van cybersecurity diensten, afgestemd op jouw specifieke situatie en wensen, en voor een vast bedrag per maand.

IT security maatwerk

We begrijpen ook dat een solide IT security strategie niet alleen afhankelijk is van technologie. Daarom bieden we uitgebreide training en bewustwordingsprogramma’s voor jouw medewerkers. We leren hen hoe ze bedreigingen kunnen herkennen, veilig online kunnen werken en bewust kunnen omgaan met gevoelige informatie.

Kortom, wij bieden hoogwaardige IT security diensten die jouw bedrijf beschermen tegen de groeiende dreigingen in de digitale wereld. Met onze expertise, geavanceerde technologieën en proactieve aanpak helpen we jouw organisatie om veilig te blijven en jouw gegevens te beschermen.

Makkelijk Maatwerk

Maatwerk: Dat klinkt wellicht kostbaar, maar door eerst een IT Security Scan uit te voeren kunnen we ons advies precies afstemmen op jouw specifieke behoeften. Hierbij houden we ook rekening met de bestaande oplossingen die je al gebruikt. Dit betekent dat je enkel betaalt voor wat je werkelijk nodig hebt, en dit tegen een vast maandelijks tarief. Zo ben je van tevoren goed geïnformeerd over wat je te wachten staat, ook financieel.

Wat ons IT security aanbod flexibel maakt, is dat als jouw vereisten in de toekomst veranderen, we eenvoudigweg je cybersecurity pakket kunnen aanpassen. Wanneer je kiest voor CaptureTech Cyber Shield, kun je erop vertrouwen dat we ons uiterste best zullen doen om jouw organisatie te beschermen tegen cyberaanvallen, en dat we voorzien in al je benodigdheden op dit gebied. En mocht er onverhoopt toch een incident plaatsvinden, dan zetten we alles in werking om dit zo snel en effectief mogelijk op te lossen.

IMC-Consultants over IT Security
IMC Consultants

Wat zeggen onze klanten?

“Onze security moet gewoon altijd up-to-date zijn, zodat data goed beveiligd is. CaptureTech zit daar altijd bovenop”

Gert de Jong
Directeur

Bekijk case

Vraag de IT Security Scan aan

Om je een passend aanbod te doen voor onze security oplossingen starten we met een Security Scan. Zie het als een nulmeting: we scannen jouw huidige omgeving, inclusief bestaande software en hardware en je beveiligingsbeleid. Vaak rapporteren we direct al zichtbare risico’s, maar we komen ook met een diepgaande risico-indicatie voor jouw IT-omgeving.

IT Consultant Mikel Warbie
Mikel Warbie
Cyber Security Specialist

"*" geeft vereiste velden aan

close