Business people walking at a station in the city

Dé IT partner voor de zakelijke dienstverlening

Nieuwe technologiën kunnen zakelijke dienstverleners helpen bij het reduceren van kosten, het opvangen van personeelstekort en de klantervaring te verbeteren.

Implementeer ze zorgeloos met CaptureTech aan je zijde als full-service IT partner. Hierdoor maak je werkpocessen efficiënter en kan je personeel met passie en plezier hun werk uitvoeren. Zo helpen we je bijvoorbeeld met het migreren naar de cloud, het beheren van (digitale) werkplekken en optimale beveiliging van klantgegevens. Alles om je te ondersteunen bij het creëeren van de beste ervaring voor jouw klanten.

IMC-Consultants over IT Security
Klantcase

IMC Consultants

“Het fijne is dat ze met ons meedenken als wij weer eens een idee hebben hoe we het graag anders zouden zien.”

Gert de Jong, Directeur

Bekijk case

Kantoorautomatisering in de zakelijke dienstverlening

Maak gebruik van meer dan 20 jaar ervaring in kantoorautomatisering en netwerkbeheer voor zakelijk dienstverleners. Onze kracht ligt in het centraal stellen de gebruiker en het verbinden van de gebruikers met systemen en data. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw medewerkers alles uit je IT omgevingen en systemen halen en je een maximaal rendement behaalt op je IT investeringen.

Bij het automatiseren van bedrijfsprocessen is veiligheid natuurlijk ontzettend belangrijk, vooral als je met privacygevoelige of bedrijfsgevoelige informatie werkt. Ook hier is het kennisniveau en van jouw medewerkers essentieel. Immers wordt het grootste gedeelte van de datalekken mogelijk gemaakt door menselijke fouten. Daarnaast zijn we zorgen we ervoor dat jouw informatiestromen veilig verlopen en dat de data waarmee je werkt altijd veilig is.

Onze IT’ers werken voor jou alsof je je eigen systeembeheerders in dienst hebt. We kijken voortdurend naar jouw behoeften op het gebied van kantoorautomatisering en passen je systemen en netwerk hier proactief op aan. Bekijk al onze oplossingen voor kantoorautomatisering.

Office workeer on a secured laptop

Bescherm klantgegevens

De gevolgen van datalekken kunnen groot zijn: opgelegde boetes, losgeldbetalingen of verlies van gevoelige data van klanten of medewerkers bijvoorbeeld.

Veel bedrijven worstelen met hoe ze hun cybersecurity moeten organiseren. Want hoe doe je het nu goed? Waar moet je in investeren? En weet je eigenlijk wel hoe je ervoor staat? Nu, of over een jaar? Met Security-as-a-Service van CaptureTech nemen wij je dit allemaal uit handen.

We meten waar je staat, wat er verbeterd kan worden en bieden een passend pakket aan. Onze experts blijven jouw omgeving in de gaten houden en we testen regelmatig hoe je ervoor staat. En dat voor een vast bedrag per maand. Zo voorkom je verrassingen.

Meer over IT security

CaptureTech Protect support medewerkers op kantoor

24/7 IT Support

De servicedesk is volledig ingericht voor het faciliteren van jouw medewerkers en daarmee het eerste aanspreekpunt voor vragen of verzoeken. Dit kan zowel telefonisch als via het Serviceportaal. Zo beschik je over complete IT-support service voor medewerkers in jouw organisatie.

☎ 0252 241542

Vertrouwd door

Meer informatie of een afspraak maken?

Ervaren IT experts staan voor je klaar en komen graag en vrijblijvend bij je langs.

+31 252 241 544
[email protected]

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close