Dé IT partner voor de zakelijke dienstverlening

Nieuwe technologiën kunnen zakelijke dienstverleners helpen bij het reduceren van kosten, het opvangen van personeelstekort en de klantervaring te verbeteren.

Implementeer ze zorgeloos met CaptureTech aan je zijde als full-service IT partner. Hierdoor maak je werkpocessen efficiënter en kan je personeel met passie en plezier hun werk uitvoeren. Zo helpen we je bijvoorbeeld met het migreren naar de cloud, het beheren van (digitale) werkplekken en optimale beveiliging van klantgegevens. Alles om je te ondersteunen bij het creëeren van de beste ervaring voor jouw klanten.

Klantcase

IMC Consultants

“Het fijne is dat ze met ons meedenken als wij weer eens een idee hebben hoe we het graag anders zouden zien.”

Gert de Jong, Directeur

Bekijk case

Alle IT diensten voor zakelijke dienstverleners

Bescherm klantgegevens

De gevolgen van datalekken kunnen groot zijn: opgelegde boetes, losgeldbetalingen of verlies van gevoelige data van klanten of medewerkers bijvoorbeeld.

Veel bedrijven worstelen met hoe ze hun IT security moeten organiseren. Want hoe doe je het nu goed? Waar moet je in investeren? En weet je eigenlijk wel hoe je ervoor staat? Nu, of over een jaar? Met Security-as-a-Service van CaptureTech nemen wij je dit allemaal uit handen.

We meten waar je staat, wat er verbeterd kan worden en bieden een passend pakket aan. Onze experts blijven jouw omgeving in de gaten houden en we testen regelmatig hoe je ervoor staat. En dat voor een vast bedrag per maand. Zo voorkom je verrassingen.

Meer over IT security

24/7 IT Support

De servicedesk is volledig ingericht voor het faciliteren van jouw medewerkers en daarmee het eerste aanspreekpunt voor vragen of verzoeken. Dit kan zowel telefonisch als via het Serviceportaal. Zo beschik je over complete IT-support service voor medewerkers in jouw organisatie.

☎ 0252 241542

Vertrouwd door

Meer informatie of een afspraak maken?

Ervaren IT experts staan voor je klaar en komen graag en vrijblijvend bij je langs.

+31 252 241 544
info@capturetech.com

"*" geeft vereiste velden aan

close