Warehouse worker packing orders for shipping
Shipping / Outbound

Verzending

Bij verzending bestaan de werkzaamheden uit het verzendklaar maken en controleren centraal. Bij een goed put-away en orderpicking proces kan de controle functie vervallen. De nadruk komt dan te liggen op het klaarzetten voor de juiste rit en het toevoegen van de juiste gegevens.

Red mobile workstation used as warehouse trolley

Werkstations

Bij magazijnen met veel kleine goederen wordt er veelal gebruik gemaakt van paktafels. Bij grote goederen of pallet verzendingen zijn mobiele stations handig. Is er alleen sprake van het klaarmaken van de rit en bevestigen? Dan is een handheld terminal vaak al voldoende. Laat je adviseren door onze specialisten over welke apparatuur het beste bij jouw verzendproces past.

Meet digitaal pakketafmetingen

Met de Zebra dimensioning technology ‘Certified Mobile Parcel’ leg je nauwkeurig pakketafmetingen vast terwijl pakketten door je verzendworkflows gaan. De technologie is volledig geïntegreerd in mobiele handcomputers zoals de TC53 / TC58.

Bereken eenvoudig en snel de juiste verzendkosten en krijg inzicht in hoe je ladingen het beste kunt plannen. Hierdoor werk je efficiënter en verlaag je kosten.

Onze klanten

Owners of Baktotaal ecommerce company posing next to each other
Klantcase

Baktotaal

“We weten nu vooraf welke goederen in welke type verzenddoos moeten worden verzonden. Hierdoor picken we orders direct in de juiste verzenddoos.”

Joost Dijkman
Projectmedewerker ICT

Bekijk case

Een oplossingsgericht advies

Daar waar goederen verplaatsen of digitaal wordt samengewerkt, zorgt CaptureTech voor de digitalisering en optimalisatie van werkprocessen. Vraag onze creatieve probleemoplossers om een vrijblijvend gesprek over jouw specifieke uitdagingen.

Christoph Lambot profile picture in black and white
Christoph Lambot
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close