E-commerce

Next-day of same-day delivery, de retourenstroom, een concurrerende markt en het nijpende personeelstekort. De logistieke uitdagingen in e-commerce zijn legio.
Automatisering maakt het mogelijk om de leverbetrouwbaarheid en klantentevredenheid te verbeteren. Maar welke technieken passen het beste bij jouw organisatie?
CaptureTech heeft ruime ervaring in het analyseren van logistieke processen voor e-commerce. Ook werken we nauw samen met bekende WMS en ERP leveranciers. Vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze experts.

Analyse & Advies

Een gedegen analyse brengt de mogelijkheden en verwachtingen in kaart

Software

Realtime inzicht in je logistieke data en directe integratie met WMS, ERP en meer

Hardware

Een volledig pakket aan scanners, printers & terminals van de beste fabrikanten

Services

Mobile Device Management, WiFi beheer, Cloud Services en 24/7 support
Klantcase

Body&Fit

“CaptureTech Protect zorgt ervoor dat we altijd beschikken over de laatste softwareversies. Hiervoor hoeven we zelf niks te regelen of in de gaten te houden. Dit regelt CaptureTech allemaal voor ons. Ideaal!”

Elbert Oudhof, Head of Logistics

Bekijk case

Betrouwbare apparatuur

CaptureTech werkt samen met de grootste hardware fabrikanten Honeywell, Zebra, Datalogic en ProGlove. Onze software ondersteunt de scanners, heftruckterminals, printers en andere mobiele apparatuur van deze vier merken. Op basis van jouw wensen en doelstellingen adviseren we welke hardware het best aansluit op je processen. Daarnaast kunnen we het complete WiFi-beheer uit handen nemen. Als partner van Cisco Meraki hebben we de kennis en expertise in huis om elke implementatie tot een succes te maken.

Vertrouwd door

Meer informatie of een offerte?

Neem direct contact op

+31 252 241544
info@capturetech.com

Of vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
close