Inside the ecommerce company Baktotaal warehouse

E-commerce

Next-day of same-day delivery, de retourenstroom, een concurrerende markt en het nijpende personeelstekort. De logistieke uitdagingen in e-commerce zijn legio. Automatisering maakt het mogelijk om de leverbetrouwbaarheid en klantentevredenheid te verbeteren. Maar welke technieken passen het beste bij jouw organisatie?

CaptureTech heeft ruime ervaring in het analyseren van logistieke processen voor e-commerce. Ook werken we nauw samen met bekende WMS en ERP leveranciers. Vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze experts.

Opportunities icon

Analyse & Advies

Een gedegen analyse brengt de mogelijkheden en verwachtingen in kaart
Software icon

Software

Realtime inzicht in je logistieke data en directe integratie met WMS, ERP en meer
Wearable icon

Hardware

Een volledig pakket aan scanners, printers & terminals van de beste fabrikanten
wifi icon

Services

Mobile Device Management, WiFi beheer, Cloud Services en 24/7 support
ICT logistiek
Klantcase

Body&Fit

“CaptureTech Protect zorgt ervoor dat we altijd beschikken over de laatste softwareversies. Hiervoor hoeven we zelf niks te regelen of in de gaten te houden. Dit regelt CaptureTech allemaal voor ons. Ideaal!”

Elbert Oudhof
Head of Logistics

Bekijk case

CaptureTech Connect mobile application on a handheld device ICT logistiek

Software voor e-commerce

Maak gebruikt van intuïtieve software voor het stroomlijnen van de belangrijkst magazijnactiviteiten op de werkvloer met CaptureTech Connect en begin direct met sneller en effectiever werken in jouw e-commerce warehouse.

CaptureTech Connect is standaard geconfigureerd voor verschillende type en merken apparatuur waardoor je direct kunt starten met barcode scanning of voice picken.

Breid uit met CaptureTech Insight voor een volledig inzicht in de prestaties van medewerkers en de data die je nodig hebt voor de ideale personeelsbezetting. En integreer onze software met jouw ERP of WMS voor transparantie door de organisatie en realtime data-uitwisseling.

Vertrouwd door

Betrouwbare apparatuur

CaptureTech werkt samen met de grootste hardware fabrikanten Honeywell, Zebra, Datalogic en ProGlove. Onze software ondersteunt de scanners, heftruckterminals, printers en andere mobiele apparatuur van deze vier merken. Op basis van jouw wensen en doelstellingen adviseren we welke hardware het beste aansluit op jouw processen. Daarnaast kunnen we het complete WiFi-beheer uit handen nemen. Als partner van Cisco Meraki hebben we de kennis en expertise in huis om elke implementatie tot een succes te maken.

Meer informatie of een offerte?

Neem direct contact op

+31 252 241544
[email protected]

Of vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close