CaptureTech Protect op een mobiele computer
Bescherm & beheer mobiele apparatuur

CaptureTech Protect

CaptureTech Protect is de oplossing voor beheer op afstand, het optimaal inzetbaar en up-to-date houden van jouw mobiele apparatuur en WiFi infrastructuur. Door volledige outsourcing aan CaptureTech waarborg je de continuïteit van essentiële bedrijfsprocessen en zorg je door maximale uptime en snelheid voor een optimaal rendement op jouw investering, tegen de laagste kosten.

Remote Support

We staan 24/7 voor je klaar, telefonische én online direct beschikbaarheid tot onze technisch specialisten. We zijn er voor je als iets ‘niet werkt’, als je vragen hebt over een bepaalde functionaliteit of problemen hebt met de installatie of activatie van jouw mobiele devices.

Mobile Device Management

Met onze Mobile Device Management (MDM) oplossing implementeren, beheren, monitoren en beveiligen we jouw mobiele devices. De software die we hiervoor gebruiken wordt gehost in de Cloud en bied je maximale flexibiliteit en veiligheid. De belangrijkste functies van Mobile Device Management:

 • Mobiele apparatuur gemakkelijk activeren en configureren
 • Snel en eenvoudig uniformiteit aanbrengen in instellingen
 • Op een effectieve manier een beveiligingsbeleid definiëren en uitvoeren
 • Bepaalde toestel functies per gebruiker aan- of uitzetten
 • Inzicht geven in de systeemstatus en -statistieken van mobiele apparaten
 • Updates centraal uitrollen
 • Support op afstand; problemen vaststellen en oplossen

Download de brochure

Bekijk alle informatie over CaptureTech Protect.

Download

CaptureTech Protect brochure

Automatische updates

Gedurende de looptijd van jouw Protect contract ontvang je elk half jaar updates voor jouw Android apparatuur. Zo blijft jouw Android versie up-to-date en veilig. Wanneer een nieuwe versie van Android wordt uitgebracht, blijven we je een volledig jaar voorzien van beveiligingsupdates voor jouw huidige Android-besturingssysteem. Hierdoor heb je de tijd hebt om te bepalen of en wanneer je jouw apps naar het nieuwe Android besturingssysteem wilt migreren. Vervolgens migreren wij je naar de laatste versie.

Online Service & Repair

Mocht er onverhoopt een apparaat defect raken dan zorgt onze Repair Service voor een snel herstel. Met CaptureTech Check meld je de defecte apparatuur aan en kun je deze volgen. Ontvang gerepareerde apparatuur snel en direct inzetbaar retour. In CaptureTech Check kun je ook de technische status en details van jouw apparatuur inzien. Met de ‘Check it Out’ functionaliteit zie je exact wie welk device in gebruik heeft gehad en wanneer deze is teruggebracht.

Vrachtwagen van transportbedrijf St vd Brink op een snelweg
Klantcase

St vd Brink

“Met CaptureTech Protect weten we zeker dat het wel goed zit met onze apparatuur en bedrijfscontinuïteit”

Ron Ranzijn
Applicatiebeheerder

Bekijk case

WiFi Infrastructuur

Maak optioneel gebruik van CaptureTech Protect Infra en bescherm en beheer jouw WiFi netwerk in de Cloud. Monitor eenvoudig de status van alle Access Points via het handige dashboard, ontvang automatische updates en minimaliseer downtime met 24/7 remote support door onze specialisten.

Als partner van Cisco Meraki kunnen we jouw netwerk volledig remote en 24/7  beheren. Ook periodiek on-site beheer kan desgewenst worden opgenomen in de dienstverlening.

 • Monitoring Cisco Meraki Dashboard
 • Beheer Cisco Meraki infrastructuur
 • Verstoringen verhelpen
 • Minimaliseren van downtime
 • System health rapportage

Meer weten over CaptureTech Protect?

Start met het monitoren en beveiligen van je mobiele apparatuur met CaptureTech Protect. Onze ervaren specialisten staan voor je klaar met praktische adviezen die je direct op weg helpen.

Profielfoto van Randy van den Brink van CaptureTech
Randy van den Brink
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close