CaptureTech Check software
CaptureTech Check

Al je apparaten in één overzicht

CaptureTech Check is een ondersteunende ‘plug & play’ webapplicatie voor smartphones, scanners, pda’s en tablets om deze devices te volgen, reparaties te beheren, toezicht te houden op technologische implementaties en rapportages te genereren. Je verkrijgt een volledig overzicht van de status van apparatuur per site of locatie en je volgt zendingen aan ons repair center (RMA).

Hoe werkt CaptureTech Check?

Mobiele apparaten zijn vandaag de dag onmisbaar binnen veel organisaties. Je kunt hierbij denken aan tablets in de detailhandel, mobiele telefoons binnen organisaties of handhelds in de horeca of logistieke sector. Bij het werken met deze mobiele apparaten is het van cruciaal belang dat je je apparaten bijhoudt en zorgt voor een vlekkeloze werking. Elk apparaat is anders, met zijn eigen hardware- en softwareconfiguraties, besturingssysteem en gebruikersinstellingen.

De webapplicatie CaptureTech Check zorgt ervoor dat je overal en altijd inzicht hebt in al je mobiele devices. In CaptureTech Check kun je elk geregistreerd apparaat vinden op artikelnummer, of serienummer. Je ziet waar elk apparaat zich bevindt, wat de status is van bijvoorbeeld de batterij en je kunt reparaties aanvragen en beheren via de integratie met RMA-portals van de hardware fabrikant.

CaptureTech Check software on a laptop

De belangrijkste voordelen

  • Controle houden op de werking en het gebruik van mobiele apparaten
  • Locatie gebaseerd volgen
  • RMA aanvragen en de status inzien
  • Support en updates op afstand
  • Geavanceerde rapportages
  • Één web-based interface
  • Gegevens veiligstellen bij diefstal/vermissing

 

 

SOTI Interface

De basisversie van CaptureTech Check beschikt tevens over een SOTI interface. Dat betekent dat devices die een SOTI client hebben, de volledige status (bijvoorbeeld batterijcapaciteit) automatisch aan CaptureTech Check kunnen doorgeven.

GET SMART

Daarbij kun je de basisversie van CaptureTech Check eenvoudig uitbreiden met de GET SMART module. Hiermee wordt in CaptureTech Check tevens automatisch geregistreerd wie op welk moment een Android device in gebruikt heeft, en of het apparaat tijdens gebruik is gevallen, de zogenaamd valdetectie.

Vraag een demo aan

Meer weten over hoe je alle je mobiele devices in één overzichtelijke tool kunt managen? In de demo neemt onze product specialist je mee door alle features van CaptureTech Check.

Bas Jansen from CaptureTech
Bas Jansen
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close