heftruck terminal op reachttruck

Heftruck terminals

Heftruck terminals zijn mobiele computers die worden bevestigd aan voertuigen en werken vaak in combinatie met een bekabelde of draadloze barcode scanner. De processen die met voertuigen zoals heftrucks worden uitgevoerd spelen een belangrijke rol in de logistiek. Als je de juiste terminals gebruikt krijgen heftruckchauffeurs meer overzicht en kunnen ze efficiënter werken.

 

Vehicle mount computers

Heftruck terminals, of vehicle mount computers zijn robuuste, modulair opgebouwde mobiele computers die speciaal ontwikkeld zijn voor veeleisende omgevingen. Hieronder vind je enkele van de meest gebruikte modellen.

Heftruck terminal software

Welke type je ook gebruikt, het is belangrijk dat je met de juiste heftruck terminal software werkt. We werken samen met alle bekende WMS en ERP leveranciers zodat je altijd verzekerd bent van een volledig geïntegreerde oplossing.

Heftruck terminal zebra
Klantcase

Bouw Logistic Services

“De koppeling van de ProGlove scanners aan de Zebra heftruck terminals en PDA’s werkt feilloos. CaptureTech heeft ons bij alle stappen uitstekend begeleid.”

Rogier Boute
ICT Specialist Logistic Operations

Bekijk case

Netwerk infrastructuur

Voor een goede werking van je heftruckterminals en de software is een goede netwerk infrastructuur onmisbaar. Trage verbindingen en blackspots in je magazijn of DC zorgen voor inefficiëntie in je magazijnprocessen en irritatie bij heftruckchauffeurs. Weet je bijvoorbeeld hoe jouw WiFi netwerk er nu voorstaat? En of je verbeteringen kunt aanbrengen?

Laat onze technische netwerkspecialisten dit voor je in kaart brengen met een wireless site survey. Hiermee krijg je direct inzicht in de storingsbronnen of dekkingsproblemen en los je jouw netwerkproblemen snel op. Zo kan het zijn dat je niet je hele infrastructuur hoeft te vervangen, zoals je in eerste instantie misschien dacht. Maar dat een slimmere indeling of het plaatsen van een paar extra access points al uitkomst biedt.

WiFi & Netwerk infra

Meer informatie of een offerte?

Met meer dan 2500 klanten, 2750+ implementaties en circa 10.000 devices in beheer in de Benelux, hebben we een grote expertise ontwikkeld in de implementatie van barcode scanning systemen. Onze ervaren mensen helpen je graag bij de implementatie van goede handheld terminals en de integratie met jouw ERP of WMS. Wij adviseren je graag en staan voor je klaar. Vul dit formulier in en een van onze specialisten neemt contact met je op.

bas jansen
Bas Jansen
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close