Heftruck terminals

Heftruck terminals zijn mobiele computers die worden bevestigd aan voertuigen en werken vaak in combinatie met een bekabelde of draadloze barcode scanner. De processen die met voertuigen zoals heftrucks worden uitgevoerd spelen een belangrijke rol in de logistiek. Met de juiste heftruck terminals krijgen chauffeurs meer overzicht en kunnen ze efficiënter werken.

Met heftruck terminals ..

 

Vehicle mount computers

Heftruck terminals, of vehicle mount computers zijn robuuste, modulair opgebouwde mobiele computers die speciaal ontwikkeld zijn voor veeleisende omgevingen. Hieronder vind je enkele van de meest gebruikte modellen.

Heftruck terminal software

Welke type je ook gebruikt, het is belangrijk dat je met de juiste heftruck terminal software werkt. We werken samen met alle bekende WMS en ERP leveranciers zodat je altijd verzekerd bent van een volledig geïntegreerde oplossing.

Klantcase

Bouw Logistic Services

“De koppeling van de ProGlove scanners aan de Zebra heftruck terminals en PDA’s werkt feilloos. CaptureTech heeft ons bij alle stappen uitstekend begeleid.”

Rogier Boute
ICT Specialist Logistic Operations

Bekijk case

Netwerk infrastructuur

WiFI

Meer informatie of een offerte?

Met meer dan 2500 klanten, 2750+ implementaties en circa 10.000 devices in beheer in de Benelux, hebben we een grote expertise ontwikkeld in de implementatie van barcode scanning systemen. Onze ervaren mensen helpen je graag bij de implementatie van goede handheld terminals en de integratie met jouw ERP of WMS. Wij adviseren je graag en staan voor je klaar. Vul dit formulier in en een van onze specialisten neemt contact met je op.

Bas Jansen
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

close