Diract WMS

Diract IT

  • Al meer dan 10 jaar partner van CaptureTech
  • Betrouwbaar Warehouse Management Systeem
  • Naadloze integratie met elk ERP
  • Modulair en schaalbaar
  • Registreert alle bewegingen
Ceyenne WMS van Diract IT

Met een eigen team van specialisten is Diract een belangrijke partner bij het verwezenlijken van de ambities van hun klanten. Het team werkt hard om vooruitgang te boeken en staat bekend om zijn transparantie, openheid en kritische houding, zowel intern als in klantrelaties. Diract staat voor betrokkenheid, expertise en resultaatgerichtheid.

Software die met je meegroeit

Ceyenne WMS is modulair en schaalbare waardoor het klanten in staat stelt om zich aan te passen aan veranderende behoeften en voortdurend te innoveren. Of het nu gaat om voorraadbeheer, klantrelatiebeheer of andere bedrijfsprocessen, Diract IT biedt de tools die nodig zijn om te groeien in een competitieve markt. Vertrouw op Diract IT om jouw bedrijf te leiden naar nieuwe hoogten met de laatste technologieën.

Magazijn & DC icon

Warehouse Management

Diract's eigen ontwikkelde en modulaire Warehouse Management System, Ceyenne WMS, stroomlijnt en optimaliseert logistieke processen.
License icon

Order Management

Ceyenne Concentrator optimaliseert order- en productinformatiebeheer, verhoogt logistieke efficiëntie, en ondersteunt zowel online als offline verkoop.
Barcode Scanning

Product Information

In de dynamische logistieke wereld helpt Ceyenne Software bedrijven continu te verbeteren en aan marktbehoeften te voldoen met een modulair en schaalbaar pakket.
Opportunities icon

Business Intelligence

Diract IT gebruikt Business Intelligence (BI) om data te analyseren om zo inzichten te bieden voor betere bedrijfsbeslissingen.
Diract Ceyenne WMS Packing Station

Ceyenne WMS

Het Warehouse Management Systeem van Diract, Ceyenne WMS, is ontwikkeld op basis van jarenlange kennis en ervaring uit de dagelijkse logistieke praktijk. Het pakket heeft een breed scala aan functionaliteiten die meegroeien met je logistieke uitdagingen en ambities van nu en in de toekomst. Juist daar waar de goederenstromen divers zijn, komt het WMS goed tot zijn recht. Ceyenne WMS bevat alle basis functionaliteiten die je van een hedendaags WMS mag verwachten, maar kent nog een groot aantal modules met uitgebreidere specifieke functionaliteiten voor onder meer Retouren (RMA), Value Added Logistics (VAL), Packing & Business Intelligence.

 

Wat zeggen onze klanten?

Ceyenne WMS wordt gebruikt door groothandels, webshops, distributeurs, retailers en logistieke dienstverleners. Voor onze gezamenlijke klanten trekken we vaak samen op en zorgen we ervoor dat de software en hardware op elkaar is afgestemd. Zo hebben we bij leverancier van sportvoeding Body&Fit de Ceyenne WMS app geïntegreerd met de ProGlove display. Hierdoor krijgt de gebruiker in het magazijn steeds de juiste data te zien op het display van de draagbare ProGlove barcode scanner.

Diract Ceyenne WMS ProGlove

Body&Fit

“Met onze nieuwe scanners en Ceyenne WMS van Diract halen we vrijwel altijd tweeënhalve pickkar per uur, iets wat voorheen een hele uitdaging was.”

Elbert Oudhof
Head of Logistics

Bekijk case

Owners of Baktotaal ecommerce company posing next to each other

Baktotaal

“De scanners van CaptureTech in combinatie met Ceyenne WMS van Diract IT, zorgen ervoor dat voorraden worden gecontroleerd en direct worden vertaald naar de voorraad in de webshop. Ook helpt Ceyenne met voorgestelde looproutes, suggesties voor de maat van de verpakkingen en alerts voor houdbaarheidsdatums.”

Joost Dijkman
Projectmedewerker ICT

Bekijk case

Vrijblijvend advies van experts

Neem contact op met onze mensen voor advies over integratie met Ceyenne WMS van Diract IT. Door hun expertise en ervaring met Ceyenne kunnen ze je direct op weg helpen. Zo kunnen ze je begeleiden bij het kiezen van de juiste magazijnapparatuur voor jouw specifieke situatie en behoeften. Vul het formulier in of bel direct naar: +31 252 241544

Vrijblijvend advies van experts

Neem contact op met onze mensen voor advies over integratie met Ceyenne WMS van Diract IT. Door hun expertise en ervaring met Ceyenne kunnen ze je direct op weg helpen. Zo kunnen ze je begeleiden bij het kiezen van de juiste magazijnapparatuur voor jouw specifieke situatie en behoeften. Vul het formulier in of bel direct naar: +32 3 449 11 59

bas jansen
Christoph Lambot
Bas Jansen Christoph Lambot
Accountmanager Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close