Waarom CaptureTech?

CaptureTech kenmerkt zich door een platte organisatie met enthousiaste medewerkers. De lijnen zijn kort en we spreken elkaar aan op onze verantwoordelijkheden. Drive wordt enorm gewaardeerd en gaat gepaard met vrijheid om eigen initiatieven te kunnen en te durven nemen. Flexibel werken vanuit huis, met z’n allen lunchen en een vrijdagmiddag borrel kenmerken ook de CaptureTech bedrijfscultuur.

Aan de slag met de nieuwste technologieën bij een internationale en informele organisatie waar teamwork, collegialiteit en kennis delen centraal staan? Bij ons kun je je kennis verdiepen en uitgroeien tot specialist. We hebben langdurige klantrelaties waardoor je echt van begin tot eind betrokken bent in het gehele proces.

hands-on icon

65 medewerkers

Kom terecht in een team van creatieve probleemoplossers, logistieke experts, IT helden en servicegerichte doeners in Nederland en België.
Opportunities icon

Volop kansen

Krijg de kans om in korte tijd veel te leren, zelfstandig te werken en mee te groeien mee met onze ambitieuze plannen en succesvolle projecten.
klanten icon

2500+ klanten

Blijf geboeid met ons mooie klantenportfolio en uitdagende projecten in zeer uiteenloopede branches.
Bas Jansen CaptureTech
Medewerkers

Onze commerciële mensen

“Bij CaptureTech krijg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen in een uitdagende werkomgeving.”

Bas Jansen – Senior Account Manager

 

IT-medewerker van CaptureTech Kishan Mohan
Medewerkers

Onze IT’ers

“De variatie in werkzaamheden vind ik heel fijn. Maar gezellige collega’s en veel flexibiliteit met werktijden en -locaties is ook belangrijk en dat vind ik bij CaptureTech ook. Ik zit hier helemaal op mijn plek.”

Kishan Mohan – IT beheerder

 

Zit jouw job er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie. We staan altijd opeen voor een gesprek.

Stuur sollicitatie

Stage lopen bij CaptureTech

Regelmatig hebben we stageplekken beschikbaar voor praktische en proactieve studenten van commerciële en IT opleidingen. Wil je graag de theorie in de praktijk brengen bij een dynamische en groeiende organisatie? Check de beschikbaarheid.

Stages

Vertrouwd door 2500+ organisaties

Wij geloven dat organisaties door efficiëntere samenwerking succesvoller kunnen zijn. Waarbij een win-winsituatie ontstaat voor werkgever en werknemer; hogere productiviteit én meer werkplezier. Daar werken we aan met circa 65 enthousiaste CaptureTech’ers, verdeeld over onze kantoren in Nieuw-Vennep en Wommelgem. Al 20 jaar en voor meer dan 2500 klanten in de Benelux.

Bekijk onze klanten

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend gesprek.

Maarten Anderson
Maarten Anderson
Directeur

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
close