Hands-free scanning reinvented

ProGlove ontwikkelt en produceert industriële wearables. ProGlove heeft als missie het ‘smarter’ maken van logistiek en industriële werknemers. Dit doen zij door de werknemer centraal te zetten in hun producten. Met deze nieuwe scanners besparen werknemers in de logistiek en de auto-industrie tot wel 4 seconden per scan. Deze toename in productiviteit is mogelijk, omdat de huidige scanners niet uitgaan van de eindgebruiker en hen daardoor limiteren in hun handelingen. De slimme oplossingen van deze van oorsprong Duitse onderneming worden gebruikt door bedrijven aktief in de productie, logistiek en detailhandel.

Efficiënt

Met de nauwkeurig ontworpen scanoplossingen van ProGlove kun je de productie- en logistieke processen tot 50% versnellen en tegelijkertijd fouten verminderen.

Economisch

Vergroot je concurrentievoordeel met duurzame bijdragen aan je bottom line en krijg onmiddellijke ROI door je dagelijkse procesoptimalisatie te analyseren.

Ergonomisch

Met behulp van draagbare technologie die integreert met hun natuurlijke beweging krijgen werknemers meer gedaan en worden workflows ononderbroken.
Platinum ProGlove partner

Verzekerd van de beste service

Als enige Platinum Partner in de Benelux werken we zeer nauw samen met ProGlove en ben jij verzekerd van de beste service. Onze mensen worden uitgebreid getraind en verzorgen integraties met andere apparatuur in jouw warehouse of DC en je software tools, ERP of WMS.

Proglove scanners

ProGlove Scanners

ProGlove bouwt de lichtste, kleinste en sterkste draadloze barcodescanners ter wereld. Industriële wearables die jouw werknemers verbinden met bruikbare informatie voor slimmere workflows. Met ProGlove kan je:

  • Gegevens verzamelen, activiteiten bijhouden, waarschuwingen geven en verschillende taken ondersteunen
  • Werknemers verbinden met het IIoT (Induistrial Internet of Things) voor communicatie, visualisatie en big data analytics
  • Productiviteit van het personeel bewaken en meten
  • Werknemers ‘handsfree’ laten werken en hun werk vereenvoudigen
  • De tijd voor het voltooien van afzonderlijke processen verkorten
ProGlove Reel met clip

ProGlove accessoires

Handige laadstations voor snel opladen en netjes opbergen van de scanners. Of een intrekbare scanner die altijd binnen handbereik is. De MARK-serie draagbare scanners komen met verschillende accessoires.

Orderpicking met draagbare scanner
Klantcase

Body&Fit

“De ProGlove handschoen is zo licht, die voel je bijna niet!”

Elbert Oudhof
Head of Logistics

Bekijk case

WMS en ERP integraties

Als system integrator helpen we je met het verbinden van de systemen, data en mensen in jouw magazijn, distributiecentrum, productielocatie, retail strore of andere plek waar je ProGlove’s draagbare scanners wilt gaan inzetten. Bij een implementatie door CaptureTech krijg je daarom altijd een feilloze integratie met jouw bestaande systeem, zoals een ERP of WMS. Zo kun je direct aan de slag met jouw nieuwe scanners.

ProGlove Insight: Device Management en data analyse

Deze Process Analytics tool geeft je de middelen om de prestaties van je processen en medewerkers in realtime te evalueren. Voeg scangebeurtenissen toe aan workflows voor orderverwerking om knelpunten te onderzoeken en te verwijderen. En documenteer kwaliteitsproblemen, uitschieters of andere documentatietaken.

ProGlove Insight

Vraag het onze experts

Begin onmiddellijk met het besparen van tijd en het verminderen van fouten in jouw operationele processen. Neem contact op met onze experts over producten, prijzen, implementatie of iets anders dat je wilt weten.

Vraag het onze experts

Begin onmiddellijk met het besparen van tijd en het verminderen van fouten in jouw operationele processen. Neem contact op met onze experts over producten, prijzen, implementatie of iets anders dat je wilt weten.

Profielfoto van Randy van den Brink van CaptureTech
Christoph Lambot
Randy van den Brink Christoph Lambot
Accountmanager Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close