Office worker sitting behind a macbook completing a 5MOT training

5MOT: 5 Minuten Online Trainingen voor Microsoft 365

Maak gebruik van meer dan 400 online trainingsvideo’s van 5MOT en laat jouw medewerkers slimmer werken met Microsoft 365.

Waarom een Microsoft 365 training?

Uit onderzoek van NovioData in opdracht van Info Support blijkt dat veel eindgebruikers slechts tussen de 40 en 60 procent van de zakelijke softwarefunctionaliteiten benutten. Microsoft 365 bestaat uit meer dan 20 verschillende programma’s. Ondanks dat alle programma’s relatief intuïtief zijn in het gebruik en behoorlijk functioneel, is de kans groot dat jouw medewerkers niet alles eruit halen. Met als gevolg dat werk in potentie efficiënter en effectiever uitgevoerd kan worden dan nu het geval is. Door jouw medewerkers zo goed mogelijk gebruik te maken van het Microsoft-gereedschap laat je ze niet alleen efficiënter werken, maar verminder je ook frustratie en verlaag je de werkdruk.

5MOT Microsoft 365 trainingen op een iPhone in een hand

Wat is 5MOT?

De online training oplossing 5MOT biedt meer dan 400 online trainingsvideo’s over Microsoft 365. Op een laagdrempelige manier met steeds korte trainingen vergroten medewerkers hun kennisniveau en vaardigheden zonder veel tijd te moeten investeren.

Voorbeelden van titels zijn:

 • Microsoft Outlook: hoe hou ik elke dag een lege Inbox
 • Microsoft Sway: next level presenteren, vergeet PowerPoint!
 • Microsoft Bookings: efficiënter afspraken inplannen
 • Microsoft Forms: efficiënt informatie uitvragen, intern en extern
 • Microsoft Lists: efficiënter lijsten bijhouden
 • Microsoft Excel: leer meer formules
 • Microsoft Planner en ToDo: efficiënter taken en projecten beheren
 • Microsoft Teams: bellen met Teams
 • Microsoft Teams: slim en snel vergaderen
 • Microsoft OneDrive: je persoonlijke bestanden veilig in de cloud
 • Microsoft SharePoint: slimmer samenwerken

Bekijk alle Microsoft 365 trainingen

Download de volledige lijst van 5MOT trainingen voor Microsoft 365. De online trainingsvideo’s zijn beschikbaar binnen Microsoft Teams. Hierdoor vinden jouw medewerkers elke training eenvoudig terug nadat ze inloggen met hun Microsoft 365 account.

Download

5mot brochure

Hoe werkt 5MOT?

Iedere medewerker krijgt een unieke inschrijflink voor het online trainingsportal. Daar vinden ze alle 400 videotrainingen in een eenvoudig overzicht waaruit ze kunnen kiezen. Je ontvangt maandelijks een overzicht van de actieve gebruikers waardoor je eenvoudig de vooruitgang kunt monitoren. Alle content wordt steeds automatisch geüpdatet.

Kantoorautomatisering bij meevivenz
Klantcase

MEEVivenz

“Door middel van korte e-learnings kunnen medewerkers zichzelf bekwamen in het gebruik van verschillende applicaties. Dat scheelt een hoop vragen naar de servicedesk, en daarmee kunnen we dan ook weer kosten besparen.”

Esther Albers
Medewerker Bedrijfsvoering

Bekijk case

Microsoft gold partner logo

Verzekerd van de beste service

Als Gold Partner onderschrijft Microsoft CaptureTech’s kennis en competenties op het gebied van efficiënte implementatie en ondersteuning bij Microsoft clouddiensten bij haar klanten. Onze medewerkers zijn opgeleid als Microsoft Certified Professionals. Deze MCP’s bezitten diepgaande technische kennis van het Microsoft platform. Je bent dus in goede handen.

Lees meer

Office workeer on a secured laptop

Cyber Security trainingen

Maak van jouw medewerkers een human firewall door ze te trainen op het gebied van cybercrime. Met de Data Informatie Eindgebruikers Veiligheidstraining (DIEV) zorg je ervoor dat ze op de hoogte zijn van de belangrijkste risico’s en leren ze bijvoorbeeld phishing e-mails en internetoplichting te herkennen.

Meer over cyber Security

Wil je meer informatie over 5MOT?

Vul het formulier in en we nemen binnen enkele dagen contact met je op.

 

 

"*" geeft vereiste velden aan

close