Warehouse worker receiving goods: goederenontvangst.
Inslag

Goederenontvangst

Foutloze registratie van de goederenstromen zorgt voor correcte voorraadposities en traceerbaarheid door de supply chain. Daarbinnen is de goederenontvangst een onmisbaar onderdeel. Door de juiste combinatie van hardware en software worden incomplete leveringen en breuk direct geregistreerd, en de juiste werkprocessen in gang gezet.

Juiste identificatie bij goederenontvangst

Zorg dat jouw ERP of WMS de goederenontvangst direct goed registreert en goederen de juiste opslaglocaties krijgen. Scan inkomende goederen met een barcode scanner of zet een RFID tunnel in. Ook industriële tablets met ingebouwde scanner en camera worden veel ingezet om de goederen te controleren en direct in het systeem te boeken.

Door bij de goederenontvangst gebruik te maken van de juiste IT-oplossingen:

  • Verhoog je de nauwkeurigheid van je inventaris
  • Verbeter je de betrouwbaarheid van leveringen
  • En controleer en registreer je eenvoudig de kwaliteit van goederen

Software voor goederenontvangst

Start direct met het efficiënter maken van jouw ontvangstproces met handige dashboards en een intuïtieve Android app voor het scannen. Maak hiervoor gebruik van de CaptureTech Connect software, welke we integreren met je bestaande IT systemen.

CaptureTech Connect voor goederenontvangst

Inslag scan app

Met CaptureTech Connect gebruik je dezelfde app voor:

  • Goederenontvangst
  • Orderpicking
  • Verplaatsingen
  • Vooraadbeheer

Alles in één systeem.

CaptureTech Connect

Productieplanning

Ook voor organisaties met een productieproces is de inslag een belangrijk moment. Door de beschikbaarheid van realtime data verbeter je de productieplanning. Iedere goederenstroom wordt zichtbaar in je systeem waardoor je meer overzicht hebt en gefundeerde beslissingen kunt nemen over de inzet van resources in je productieomgeving.

Mobiele werkplek

Met mobiele werkplek trolleys creëer je een flexibele en ergonomisch verantwoorde werkstation voor medewerkers in de goederenontvangst. Voer de mobiele werkplek eenvoudig uit met de benodigde apparatuur als scanners, labelprinters en tablets.

Bekijk trolley

Labelprinter voor labels printen bij bijvoorbeeld goederenontvangst of verzending.

Printen bij goederenontvangst

Met industriële desktop printers kun je snel een eenvoudig labels printen om ontvangen goederen te kunnen identificeren binnen jouw magazijn of distributiecentrum. We leveren, implementeren en onderhouden printers van meerdere kwaliteitsmerken. Ook leveren we verschillende soorten labels, zodat je direct kunt starten met labels printen in je ontvangstproces.

Hoe kies je de juiste barcode printer?

Inside the warehouse of Van der Meulen
Groothandel Van der Meulen

Wat zeggen onze klanten?

“Gezien de complexiteit van onze inkomende goederenstroom is dit een heel grote efficiencyslag voor ons”

Anne Bijlsma
Manager Operations

Bekijk case

Advies op maat?

Onze ervaren logistieke experts gaan graag vrijblijvend het gesprek met je aan over bijvoorbeeld goederenontvangst. Vaak kunnen ze direct al enkele praktische stappen voorstellen die je op weg helpen. Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Bas Jansen from CaptureTech
Bas Jansen
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close