Het zorgeloos uitbesteden van uw

IT-omgeving

Een goed ingerichte IT-omgeving is onmisbaar. Welke IT-oplossing u ook zoekt, wij ondersteunen u graag. Cloud services, werkplek- en systeembeheer, IT-security, een kleine greep uit onze diensten. 

Onze doelstelling is gericht op het ontzorgen van klanten bij het advies, ontwerp, levering, implementatie, beveiliging, service en beheer van IT‑infrastructuur en IT‑systemen.

Onze diensten

IT Diensten

Microsoft Teams

Efficiënter samenwerken binnen teams en projecten. 

Teams is een geïntegreerde Office 365 oplossing, wat betekent dat je kunt werken met alle vertrouwde Office-programma’s als Word, Excel en PowerPoint en daarnaast eenvoudig en snel bestanden kunt delen met je team, zonder een omweg te hoeven maken via bijvoorbeeld e-mail.
→ Lees meer over Microsoft Teams

IT-consulting en advies

Dankzij IT-consulting en advies op maat helpen wij u om uw huidige ICT-situatie in kaart te brengen. Ons advies is gericht op het ontzorgen van klanten bij het  ontwerp, levering, implementatie, beveiliging, service en beheer van IT‑infrastructuur en IT‑systemen.  

Cloud Services

Wij bieden een cloud based netwerkinfrastructuur, want wij willen dat onze klanten profiteren van alle mogelijkheden die de ‘cloud’ biedt.
Wat is het voordeel voor u? Dankzij de cloud hebben medewerkers vrijwel overal en op elk apparaat toegang tot bedrijfstoepassingen, gegevens en bronnen.
→ Lees meer over de Cloud

Systeembeheer

Wij zorgen ervoor dat uw computersystemen up-to-date blijven en regelen dat alles naar behoren werkt. Zowel het beheer als het verhelpen van problemen kunnen wij uitvoeren op locatie én op afstand.

Wij monitoren uw netwerk en service 24/7, dit zorgt ervoor dat uw bedrijf optimaal functioneert en bereikbaar is. Verzekerd tegen computercatastrofes.

Servicedesk

De servicedesk is volledig ingericht voor het faciliteren van uw medewerkers en daarmee het eerste aanspreekpunt voor vragen of verzoeken. Dit kan telefonisch, maar middels het Serviceportaal.
Wat is het voordeel voor u? Zo beschikt u over complete IT-support service voor medewerkers in uw organisatie. ☎  0252 241542

Netwerkbeveiliging

Om te weten welke risico’s uw bedrijf loopt is inzicht nodig. Daarom starten wij met een intake, we onderzoeken, scannen, testen, zorgen voor bewust-wording onder uw medewerkers en brengen advies uit. Met onze kennis zijn we in staat uw bedrijfsrisico’s in kaart te brengen om vervolgens tot een beveiligingsplan te komen.
→ Meer informatie

WiFi

Wilt u een professioneel WiFi netwerk combineren met de juiste en veilige IP-verbindingen? Zeker als uw medewerkers thuis of op verschillende locaties werken. Cisco Meraki is dé oplossing.
→ Bekijk de voordelen

Telecom

Zowel vaste als mobiele telecomdiensten kunnen wij leveren, integreren en beheren binnen uw IT-omgeving.
Abonnementen die wij aanbieden zijn per maand opzegbaar. U betaalt alleen voor diensten die u gebruikt.

IT Diensten

Hard- en software

Wij leveren hardware en software van verschillende merken. We verzorgen tevens de installatie en implementatie van deze producten.

IT Diensten

Licenties

Licentiebeheer is een onderbelicht thema binnen veel organisaties. En niet zonder risico’s. Het kan zijn dat er ongemerkt zeer bruikbare programma’s gedownload zijn, maar waarvan de licenties en/of updates niet in orde zijn. Dit kan uw bedrijfsvoering in gevaar brengen. Wij checken of alle licenties up to date zijn en of uw applicaties foutloos functioneren.

Microsoft Gold Partner logo voor CaptureTech

Verzekerd van de beste service

Als Gold Partner onderschrijft Microsoft CaptureTech’s kennis en competenties op het gebied van efficiënte implementatie en ondersteuning bij Microsoft clouddiensten bij haar klanten. Onze medewerkers zijn opgeleid als Microsoft Certified Professionals. Deze MCP’s bezitten diepgaande technische kennis van het Microsoft platform. U bent dus in goede handen.

logo-network4cars

“We kunnen ervoor kiezen om iemand voor de ICT voor 40 uur per week aan te nemen, maar die heeft nooit zoveel kennis als een bedrijf zoals CaptureTech. Dat willen we ook helemaal niet. Wat wij wél willen is 40 uur per week op ieder moment van de dag om hulp kunnen vragen bij problemen.”

Bart van Ruiten, Operations Manager, Network4Cars

Photograph of an employee at Network4Cars sitting behind a computer, wearing a headset and business attire

Vertrouwd door

500+ Organisaties

IT Diensten
IT Diensten
IT Diensten
IT Diensten
IT Diensten
IT Diensten
IT Diensten
IT Diensten
IT Diensten

Meer informatie, demo of een offerte?

Algemene voorwaarden CaptureTech IT Services
(Voorheen IT-innovators B.V.)