Met onze IT services zorgen wij ervoor dat jouw computersystemen up-to-date blijven en regelen dat alles naar behoren werkt. Zowel het beheer als het verhelpen van problemen kunnen wij uitvoeren op locatie én op afstand. Wij monitoren jouw netwerk en services 24/7, zodat jouw bedrijf optimaal functioneert en bereikbaar is.

Dankzij grondige IT beheer analyses helpen wij je om jouw huidige ICT-situatie in kaart te brengen. Vervolgens is ons maatwerk advies erop gericht op het ontzorgen van klanten bij het ontwerp, levering, implementatie, beveiliging, service en beheer van IT‑infrastructuur en IT‑systemen.

CaptureTech Connect - Onze mensen staan voor je klaar

Cyber Security

Jouw IT infrastructuur is een onmisbaar en tegelijkertijd kwetsbaar onderdeel van je bedrijfsvoering. Digitale gegevens over je klanten, medewerkers en concurrentiegevoelige informatie moeten beschermd worden.

Met CaptureTech Cyber Shield heb je een maatwerk pakket waarbij we al je zorgen uit handen nemen. Onze cybersecurity specialisten brengen bedrijfsrisico’s in kaart, zorgen voor bewustwording bij je medewerkers door bijvoorbeeld phishingtests en monitoren continu jouw IT omgeving.

CaptureTech Cyber Shield

IT Quickscan voor analyse en advies van CaptureTech

Volledig IT beheer

Door te werken in de cloud hebben jouw medewerkers vrijwel overal en op elk apparaat toegang tot bedrijfstoepassingen, gegevens en bronnen. Als Microsoft Gold Partner hebben wij ruime ervaring met de cloudoplossingen van Azure en Office 365. Ook bieden we hosting van je website of intranet site en van online werkplekken.

CaptureTech Perform

Brochure IT services

Bekijk het complete overzicht van onze IT services in deze PDF brochure.

Download brochure

IT Services brochure
IT Servicedesk

24/7 Servicedesk

De IT servicedesk is volledig ingericht voor het faciliteren van jouw medewerkers en daarmee het eerste aanspreekpunt voor vragen of verzoeken. Dit kan zowel telefonisch als middels het Serviceportaal. Zo beschikt je over complete IT-support service voor medewerkers in jouw organisatie.

0252 241542

Microsoft Teams illustration with office workers sitting and using IT services

Teams op maat voor jouw Team

Microsoft Teams is gericht op efficiënte samenwerking van afdelingen, tijdelijke of permanente samenwerkingsverbanden binnen een organisatie of afdeling, projectteams en klantteams. Het voordeel van Microsoft Teams is dat het volledig te customizen is. Denk aan instellingen aanpassen (per team, gebruiker of device), kanalen toevoegen en notificaties instellen. Onze specialisten helpen je met de volledige inrichting en implementatie.

Lees meer

Andere IT Services

Telecom

Zowel vaste als mobiele telecomdiensten kunnen wij leveren, integreren en beheren binnen jouw IT-omgeving.

goto

Hard- en software

We leveren hardware en software van verschillende merken. We verzorgen tevens de installatie en implementatie van deze producten.

goto

Licenties

We checken of alle licenties up to date zijn en of jouw applicaties foutloos functioneren.

goto

Vertrouwd door 2500+ organisaties

We beheren de IT voor een groot aantal organisaties in verschillende branches, waaronder:

Microsoft partner logo

Verzekerd van de beste service

Microsoft onderschrijft CaptureTech’s kennis en competenties op het gebied van efficiënte implementatie en ondersteuning bij Microsoft clouddiensten bij haar klanten. Onze medewerkers zijn opgeleid als Microsoft Certified Professionals. Deze MCP’s bezitten diepgaande technische kennis van het Microsoft-platform. Je bent dus in goede handen.

Lees meer

Onze partners

Praat met een IT expert

Begin onmiddellijk met het besparen van tijd en het optimaliseren van jouw operationele processen. Neem contact op met onze experts over IT services, prijzen, implementaties of iets anders dat je wilt weten. Bel ons direct op +31 252 241544

Egwin Dutour profile photo in black and white
Egwin Dutour
IT Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

close