Volledig IT beheer

Met onze IT beheer services zorgen wij ervoor dat jouw computersystemen up-to-date blijven en regelen dat alles naar behoren werkt. Zowel het beheer als het verhelpen van problemen kunnen wij uitvoeren op locatie én op afstand. Wij monitoren jouw netwerk en service 24/7 zodat jouw bedrijf optimaal functioneert en bereikbaar is.

Dankzij grondige IT beheer analyses helpen wij je om jouw huidige ICT-situatie in kaart te brengen. Vervolgens is ons advies op maat erop gericht op het ontzorgen van klanten bij het ontwerp, levering, implementatie, beveiliging, service en beheer van IT‑infrastructuur en IT‑systemen.

Download de brochure

IT Security

IT infrastructuur is een onmisbaar en tegelijkertijd kwetsbaar onderdeel van je bedrijfsvoering. Digitale gegevens over je klanten, medewerkers en concurrentiegevoelige informatie moeten beschermd worden.

Veel bedrijven worstelen met hoe ze hun IT security moeten organiseren. Want hoe doe je het nu goed? Waar moet je in investeren? En weet je eigenlijk wel hoe je ervoor staat? Nu, of over een jaar? Met Security-as-a-Service van CaptureTech nemen wij je dit allemaal uit handen.

Dankzij onze kennis en ervaring op dit gebied kunnen we je bedrijfsrisico’s helder in kaart te brengen. Ook stimuleren we kennis en bewustwording over IT security onder je medewerkers door bijvoorbeeld phishingtests.

Lees meer

Cloud IT diensten

Door te werken in de cloud hebben jouw medewerkers vrijwel overal en op elk apparaat toegang tot bedrijfstoepassingen, gegevens en bronnen. Als Microsoft Gold Partner hebben wij ruime ervaring met de cloudoplossingen van Azure en Office 365. Ook bieden we hosting van je website of intranet site en van online werkplekken.

Lees meer

Microsoft Teams

Microsoft Teams is gericht op samenwerking binnen teams. Dit kunnen afdelingen zijn, tijdelijke of permanente samenwerkingsverbanden binnen een afdeling of bedrijf, projectteams, klantteams, etc.

Lees meer

24/7 Servicedesk

De IT servicedesk is volledig ingericht voor het faciliteren van jouw medewerkers en daarmee het eerste aanspreekpunt voor vragen of verzoeken. Dit kan zowel telefonisch als middels het Serviceportaal. Zo beschikt je over complete IT-support service voor medewerkers in jouw organisatie.

0252 241542

Andere IT Services

Wifi

Professioneel WiFi netwerk combineren met de juiste en veilige IP-verbindingen.

goto

Telecom

Zowel vaste als mobiele telecomdiensten kunnen wij leveren, integreren en beheren binnen jouw IT-omgeving.

goto

Hard- en software

We leveren hardware en software van verschillende merken. We verzorgen tevens de installatie en implementatie van deze producten.

goto

Licenties

We checken of alle licenties up to date zijn en of jouw applicaties foutloos functioneren.

goto

Vertrouwd door 2500+ organisaties

We beheren de IT voor een groot aantal organisaties in verschillende branches, waaronder:

Verzekerd van de beste service

Als Gold Partner onderschrijft Microsoft CaptureTech’s kennis en competenties op het gebied van efficiënte implementatie en ondersteuning bij Microsoft clouddiensten bij haar klanten. Onze medewerkers zijn opgeleid als Microsoft Certified Professionals. Deze MCP’s bezitten diepgaande technische kennis van het Microsoft platform. Je bent dus in goede handen.

Lees meer

Praat met een IT expert

Begin onmiddellijk met het besparen van tijd en het optimaliseren van jouw operationele processen. Neem contact op met onze experts over IT services, prijzen, implementaties of iets anders dat je wilt weten.

+31 252 241544

Egwin Dutour
IT Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
close