ict bedrijf alphen aan den rijn
Volledig IT beheer

CaptureTech Perform

Haal het beste uit jouw medewerkers en laat ze presteren.

  • Een pakket op maat
  • Voor een vast bedrag p/m
  • Flexibel aanpasbaar
  • Met professionele IT support

CaptureTech Perform is een flexibel pakket aan hardware, software en IT diensten voor het beheren van jouw fysieke en digitale werkplekken. Voor een vast bedrag per maand krijg je precies de producten en diensten die je wilt. Zo betaal je nooit te veel. Pas eenvoudig je pakket aan wanneer jouw organisatie dat nodig heeft en maak gebruik van professionele IT support met 24/7 beschikbaarheid. Met CaptureTech Perform haal je het beste uit jouw IT systemen en laat je jouw medewerkers presteren.

Makkelijk Maatwerk

Maatwerk klinkt misschien kostbaar, maar omdat we het pakket toesnijden op jouw specifieke situatie betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt. En dat tegen een vast tarief per maand. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. We kijken goed naar welke applicaties je nu al gebruikt door eerst je huidige situatie te analyseren. Hierdoor kom je niet standaard uit op het duurste en uitgebreidste pakket, maar het pakket wat voldoet aan jouw wensen en eisen.

Als proactieve IT partner houden we de technologische ontwikkelingen voor je in de gaten en kijken we waar die meerwaarde kunnen leveren voor jouw organisatie. Maar we helpen ook door juist scherp te zijn op onnodige kosten. Zo is je pakket altijd eenvoudig en snel aanpasbaar naar jouw veranderende omstandigheden.

 

Geen contract? Geen probleem.

Liever geen langlopend contract? Of juist wel voorspelbare vaste kosten per looptijd? Ons aanbod is altijd flexibel en op maat. Blijkt in de toekomst dat je iets anders nodig hebt? Dan passen we je pakket gemakkelijk aan.

Wij staan voor je klaar

Met CaptureTech Perform werken onze IT’ers voor jou alsof je je eigen systeembeheerders in dienst hebt. En omdat onze mensen door het hele land wonen, is er altijd een IT specialist bij jouw in de buurt. Dat voelt wel zo fijn. Ook maak je eenvoudig gebruik van de 24/7 beschikbaarheid van ons ervaren supportteam. Zij weten precies hoe jouw IT-omgeving eruit ziet, kijken op afstand met je mee en helpen je steeds snel weer op weg.

24/7 IT support

CaptureTech Perform referentie
IMC Consultants

Wat zeggen onze klanten?

“CaptureTech is professioneel en benaderbaar. Ze denken mee, zijn op de hoogte van wat er speelt in de markt, communiceren altijd open en zijn heel proactief. Gewoon alles wat je in een IT-partner zoekt.”

Gert de Jong
Directeur

Bekijk case

Cybersecurity maatregelen webinar
Webinar

Hoe maak je jouw organisatie digitaal veilig?

Word in 30 minuten bijgepraat door een Cyber Security specialist over de belangrijkste cybersecuritymaatregelen. Leer welke concrete stappen je kunt nemen om jouw organisatie op weg te helpen.

Kijk terug

Doe de gratis IT scan

Overweeg je over te stappen naar een andere IT partner? Of denk je erover de switch te maken van in-house naar uitbesteden? Vraag dan de gratis IT scan aan. Onze IT specialisten nemen jouw omgeving onder de loep en geven een analyse en onafhankelijk advies over de huidige situatie, potentiële vervolgstappen en veiligheidsrisico’s. Gebruik deze vrijblijvende second opinion bijvoorbeeld als ondersteuning bij je besluitvorming of om je interne voorstellen toe te lichten.

Egwin Dutour profile photo in black and white
Egwin Dutour
IT Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

close