Official Zebra Partner

Zebra – Enabling the smart Warehouse

Zebra is al 20 jaar onze partner voor betrouwbare hardware en ondersteunende software, van mobiele computers, tablets en barcode scanners tot printers, RFID, software en diensten. Zebra ontwikkelt al meer dan 40 jaar de bouwstenen die essentieel zijn voor de hedendaagse IoT-technologie. Ze bieden klanten een allesomvattende end-to-end-oplossing voor het identificeren, volgen en beheren van bedrijfskritische activa, mensen en transacties in alle sectoren:

Zebra scanners

Zebra Barcode Scanners

Met een Zebra barcode scanner of mobiele computer in de hand hebben werknemers toegang tot de informatie, applicaties en mensen die ze nodig hebben om hun werk gedaan te krijgen. Met als resultaat dat de productiviteit stijgt en klanten de best mogelijke service ervaren. ‘s Werelds grootste retailers, fabrikanten, transport- en logistieke bedrijven, buitendienstorganisaties en zorgverleners vertrouwen elke dag op de mobiele computers van Zebra om hun business een boost te geven.

Zebra tablets als heftruck terminal

Zebra tablets en heftruck terminals

De Zebra tablets helpen medewerkers op de werkvloer – inclusief heftruckchauffeurs – om orders steeds sneller te vullen, zonder verlies van nauwkeurigheid. De Zebra ultra-robuuste heftruck terminals zijn ontworpen voor veeleisende magazijnomgevingen en zijn bestand tegen extreme temperaturen, schokken en trillingen om de continuïteit van jouw logistieke processen te behouden.

Zebra Access Management System Screen

Zebra Access Management System

Voorkom verlies, schade, reparaties en vervanging van jouw mobiele Zebra apparatuur met ZAMS, een eenvoudig cloud-based tool waarme je snel en eenvoudige je apparaten opslaat en gecontroleerd uitgeeft, uit een kast of cradle.

Het ZAMS-portaal is toegankelijk vanaf elk apparaat met een webbrowser en geeft je de mogelijkheid analyses te maken van welke apparaten zijn gebruikt en door welke gebruikers gedurende een bepaalde periode. Waardevolle input voor jouw tactische beslissingen.

Bekijk ZAMS

Zebra printer printing a label

Zebra Printers

Printers moeten vlekkeloos werken, bijna onzichtbaar. Van vereenvoudigde set-up tot kwaliteitsconstructie tot prestatieverbeterende Print DNA software toolset – Zebra printers zijn ontworpen om zelfredzaam, duurzaam en eindeloos te werken. Ze gaan verder dan alleen hardware, ze leveren de autonomie, intelligentie – en in tegenstelling tot andere merken, veiligheid – die u gemoedsrust en een echt gevoel van bescherming geven. Druk met vertrouwen af in de wetenschap dat je een partner met 50 jaar innovatie op het gebied van thermisch afdrukken aan je zijde hebt.

Zebra software voor logistieke processen

WorkForce Connect

Verbind je medewerkers op de wervloer met WorkForce Connect. Met deze oplossing van Zebra wijs je eenvoudig taken toe aan individuen of groepen en krijg je bruikbare inzichten in activiteiten en prestaties van personeel. Stuur beveiligde tekstberichten en definieer regels voor individuele werknemers of rollen.

Alles over WorkForce Connect

 

close