Zebra Tablets

VC80 truck tablet

Zebra Tablets: Al 40 jaar toonaangevend

Zebra is al meer dan 40 jaar een betrouwbare naam op het gebied van mobiele apparatuur. Als marktleider hebben ze zich bewezen als dé specialist in hoogwaardige hardware en ondersteunende software. Van barcode scanners tot tablets en printers tot RFID-oplossingen, Zebra staat synoniem voor duurzaamheid en consistentie in prestaties, vooral onder veeleisende omstandigheden.

Zebra tablets hebben een reputatie opgebouwd voor betrouwbaarheid en robuustheid, waardoor ze de voorkeurskeuze zijn voor bedrijven over de hele wereld. Of het nu gaat om retail, magazijnen of productie, Zebra tablets leveren consistent hoogwaardige resultaten.

Zebra tablets in het magazijn

Ruime keuze

Bij Zebra begrijpen ze dat een tablet meer moet bieden dan alleen duurzaamheid. Het moet je werkproces verbeteren, de efficiëntie verhogen en je helpen je doelen te bereiken. Daarom bieden Zebra tablets niet alleen een robuust ontwerp, maar ook intelligente functies die zijn ontworpen om aan te sluiten op jouw manier van werken.

Bij de keuze voor de juiste Zebra tablet zijn er veel specificaties om op te letten. Daarom komen onze specialisten graag bij je langs om alle verschillen te tonen en je de Zebra tablet kiest die het beste past bij jouw wensen en manier van werken.

Alle Zebra tablets

Betrouwbaar in iedere omgeving

Zebra tablets helpen je om productiever te zijn, met krachtige batterij en een intuïtieve gebruikerservaring. Of je nu onderweg bent, in een magazijn werkt of in een andere industriële omgeving opereert, onze tablets zijn gebouwd om te presteren onder alle omstandigheden.

Kies voor een tablet die niet alleen bestand is tegen de zwaarste omstandigheden, maar ook voldoet aan de hoogste normen van prestaties en betrouwbaarheid. Met Zebra tablets breng je je werk naar een hoger niveau en bereik je meer dan ooit tevoren.

Zebra tablets in de spotlight

Warehouse IT Project Engineer Rinus Bierbooms van CaptureTech bespreekt de robuuste en valbestendige Zebra ET40 en ET45 tablets. Ideaal voor industrieel gebruik, uitgerust met een geïntegreerde barcode scanner en ontworpen voor langdurige prestaties.

Vraag het onze specialisten

De keuze voor de juiste Zebra tablet kan lastig zijn. Want iedere bedrijf en ieder proces is anders. Daarom helpen we onze klanten altijd met persoonlijk en uitgebreid advies.

Vraag het onze specialisten

De keuze voor de juiste Zebra tablet kan lastig zijn. Want iedere bedrijf en ieder proces is anders. Daarom helpen we onze klanten altijd met persoonlijk en uitgebreid advies.

Profielfoto van Randy van den Brink van CaptureTech
Christoph Lambot
Randy van den Brink Christoph Lambot
Accountmanager Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close