email handtekening codetwo

CodeTwo e-mail handtekeningen

De enige door Microsoft gecertificeerde oplossing voor e-mailhandtekeningen.

Maak en beheer e-mailhandtekeningen, juridische disclaimers, automatische antwoorden en marketingcampagnes voor alle gebruikers in je organisatie. CodeTwo Email Signatures voor Microsoft 365 is een handige cloudtool die werkt met alle e-mailapps en -apparaten, inclusief Windows, Mac, mobiele telefoons en tablets.

Probeer het zelf

codetwo e-mailhandtekening

Centraal beheer

Beheer Microsoft 365 (Office 365) handtekeningen en disclaimers vanuit een webbrowser met de cloudgebaseerde software. Gebruik een modus die het beste bij je organisatie past: handtekeningen toevoegen in de cloud (nadat e-mails zijn verzonden), rechtstreeks in Outlook terwijl gebruikers typen, of beide.

Maak bedrijfsbrede automatische antwoorden, out of office-berichten en ingeblikte reacties met koppelingen, afbeeldingen, gepersonaliseerde handtekeningen en slimme planning. CodeTwo Email Signatures 365 is de enige oplossing voor handtekeningen waarmee je auto-reply berichten centraal kunt beheren.

codetwo e-mail handtekening

Volledige controle

Automatiseer handtekeningen en automatische antwoorden: voeg verschillende handtekeningen toe aan interne en externe berichten, geselecteerde afzenders, ontvangers of taalgroepen. Gebruik Microsoft 365 gebruikerseigenschappen en -attributen (zoals afdeling of functietitel) of trefwoorden in de e-mailtekst/het onderwerp om specifieke handtekeningen te activeren. CodeTwo Email Signatures 365 is de meest krachtige en schaalbare e-mailhandtekening manager.

e-mail handtekening codetwo

Handtekeningen direct toegevoegd

Geef gebruikers meer controle over hun e-mailhandtekeningen met de Outlook (client-side) handtekeningmodus die handtekeningen rechtstreeks aan Outlook toevoegt terwijl je typt. Deze modus vereist geen installatie door eindgebruikers en met de invoegtoepassing kunnen mensen in je organisatie kiezen welke handtekeningensjabloon ze willen toevoegen wanneer ze e-mails opstellen.

e-mailhandtekening

Eenvoudige HTML editor

De HTML editor geeft je de flexibiliteit om een sjabloon te ontwerpen in elke lay-out die past bij jouw behoeften. Er worden ook tientallen professionele, vooraf ontworpen sjablonen meegeleverd die je kunt aanpassen en waarmee je snel en eenvoudig aan de slag kunt. Geen HTML-vaardigheden nodig.

Vertrouwd en gebruikt door vele organisaties

CodeTwo heeft een naadloze Microsoft 365-integratie, intuïtieve gebruikersinterface, is gecertificeerd door Microsoft en wordt gebruikt door meer dan 110.000 bedrijven wereldwijd.

Vraag een demo aan

Meer weten? Vul het formulier in om een demo aan te vragen. Ook kun je de tool gratis uitproberen. Op die manier ontdek je zelf hoe eenvoudig je de e-mailhandtekeningen van al je medewerkers centraal en in bulk kunt managen, zodat je een consistentie uitstraling creëert. Onze experts helpen je graag op weg!

Egwin Dutour profile photo in black and white
Egwin Dutour
IT Consultant

"*" geeft vereiste velden aan

close