Cyber security is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent, maar het is wel van groot belang. Het aantal gemelde cyberaanvallen blijft stijgen en in onze gedigitaliseerde wereld kan de impact van een succesvolle hack zeer groot zijn. Een enkel incident kan al leiden tot onderbrekingen van de operatie met financieel verlies als gevolg, opgelegde boetes, verlies van gevoelige data en klanten en ingrijpende imagoschade.

Bescherm je organisatie tegen deze dreigingen met Security as a Service; een volledig pakket van security diensten, afgestemd op jouw specifieke situatie en wensen. We analyseren de cybersecurity risico’s, beveiligen je netwerken en servers, stellen een noodplan op en trainen je medewerkers. Ons team van experts zorgt ervoor dat jouw organisatie voldoet aan de nieuwste eisen voor veiligheid en dat je beschermd bent tegen de geavanceerdste cyberbedreigingen.

Met CaptureTech Cyber Shield ben je beter beschermd tegen cyberaanvallen en kun je snel reageren als zich er toch een incident voordoet.

Cyber Security Framework

Om tot een maatwerk cybersecurity strategie te komen voor jouw organisatie maken we gebruik van het wereldwijd bekende en geaccepteerde NIST Cyber Security Framework

Binnen elk van deze elementen worden beheersmaatregelen opgesteld om cybersecurityrisico’s te verminderen.

Makkelijk Maatwerk

Maatwerk; dat klinkt misschien kostbaar, maar omdat we eerst een Security Scan doen kunnen we ons advies precies aanpassen op wat je daadwerkelijk nodig hebt. Daarbij houden we rekening met de oplossingen die je al in gebruik hebt. Je betaalt dus alleen voor wat je nodig hebt en een vast bedrag per maand. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent.

Ons aanbod is flexibel: blijkt in de toekomst dat je iets anders nodig hebt? Dan passen we je cybersecurity pakket eenvoudig aan. Wat je zeker weet als je kiest voor cyber security van CaptureTech, is dat wij er alles aan gaan doen om jouw organisatie te beschermen tegen cyberaanvallen en dat je alles krijgt wat je daarvoor nodig hebt. En mocht er onverhoopt toch iets gebeuren? Dan stellen we alles in het werk om het zo snel en goed mogelijk op te lossen.

IMC-Consultants over IT Security
IMC Consultants

Wat zeggen onze klanten?

“Onze security moet gewoon altijd up-to-date zijn, zodat data goed beveiligd is. CaptureTech zit daar altijd bovenop”

Gert de Jong
Directeur

Bekijk case

Cybersecurity maatregelen webinar
Webinar

Hoe maak je jouw organisatie digitaal veilig?

Word in 30 minuten bijgepraat door een Cyber Security specialist over de belangrijkste cybersecuritymaatregelen. Leer welke concrete stappen je kunt nemen om jouw organisatie op weg te helpen.

Kijk terug

Vraag de Security Scan aan

Om je een passend aanbod te doen voor onze security oplossingen starten we met een Security Scan. Zie het als een nulmeting: we scannen jouw huidige omgeving, inclusief bestaande software en hardware en je beveiligingsbeleid. Vaak rapporteren we direct al zichtbare risico’s, maar we komen ook met een diepgaande risico-indicatie voor jouw IT-omgeving.

IT Consultant Mikel Warbie
Mikel Warbie
Cyber Security Specialist

"*" geeft vereiste velden aan

close