Microsoft defender for windows 11
Cyber Security

Microsoft Defender

Microsoft Defender is de toonaangevende beveiligingsoplossing van Microsoft voor het beschermen van computers en laptops tegen malware en andere cyberbedreigingen.

Neem je bij ons de CaptureTech Cyber Shield service af, dan gebruiken we onder andere Microsft Defender voor het helpen bij voorkomen, detecteren en onderzoeken van geavanceerde cyberbedreigingen. Het is ontwikkeld met de modernste beveiligingstechnologieën en is uitgerust met realtime bescherming, automatische updates en geavanceerde detectie- en verwijderingsmogelijkheden. Defender biedt bijvoorbeeld uitgebreide bescherming bij endpoint protection en phishing; aanvallen die gericht zijn op het stelen van je persoonlijke informatie en gegevens.

Sensoren

Gedragssensoren verzamelen en verwerken gedragssignalen van het besturingssysteem en sturen naar jouw persoonlijke en geïsoleerde cloudopslag.

Cloudbeveiligingsanalyse

Combinatie van big data, AI en unieke Microsoft meetpunten voor het vertalen van inzichten, ontdekkingen en aanbevolen acties op geavanceerde bedreigingen.

Bedreigingsinformatie

De beveiligingsteams van Microsoft en partners stellen Defender in staat om tactieken van aanvallers te identificeren en melding te geven wanneer deze worden waargenomen.
Microsoft Defender
Microsoft gold partner logo

Verzekerd van de beste service

Als Gold Partner onderschrijft Microsoft CaptureTech’s kennis en competenties op het gebied van efficiënte implementatie en ondersteuning bij Microsoft clouddiensten bij haar klanten. Onze medewerkers zijn opgeleid als Microsoft Certified Professionals. Deze MCP’s bezitten diepgaande technische kennis van het Microsoft platform. Je bent dus in goede handen.

Cyber Security Scan

Begin eenvoudig en weet direct waar je staat met de Security Scan. Met deze nulmeting scannen we je huidige omgeving, inclusief bestaande software en hardware en je beveiligingsbeleid. Meestal kunnen we al snel enkele direct zichtbare risico’s aanwijzen, maar we komen ook met een uitgebreide en diepgaande rapportage voor jouw omgeving. Of start met de security zelftest bestaande uit 10 vragen die je direct enkele inzichten kunnen geven. Kies uiteindelijk voor CaptureTech Cyber Shield? Dan doen we de uitgebreide security scan ieder jaar opnieuw.

IT Consultant Mikel Warbie
Mikel Warbie
IT Security Specialist

"*" geeft vereiste velden aan

close