Newland barcode scanners and mobile devices

Newland: Scanning made simple

Newland is het vierde grootste merk in scantechnologie. Newland probeert 1D en 2D scanning eenvoudiger te maken en hun apparaten toegankelijk te maken voor bedrijven in alle soorten en maten.

handheld barcode scanners

Newland scanners

Het assortiment van Newland maakt dagelijkse taken in het magazijn, productielocatie of onderweg eenvoudiger, sneller en intuïtiever. De mobiele computers bieden voordelen voor bedrijven van elke omvang. Met hun compacte en draagbare ontwerp stellen deze handheld computers je medewerkers in staat om altijd en overal gegevens vast te leggen en te verwerken.

Je medewerkers zijn niet langer gebonden aan één punt voor gegevensinvoer en krijgen de vrijheid om taken efficiënt uit te voeren, of ze nu op de werkvloer, in het magazijn of tijdens transport en levering onderweg zijn.

Newland Tablet SD100 ORION II

Newland Heftruckterminal

Met een capacitief touchscreen en een magnetische handriem voor extra gebruiksgemak, is de SD100 II Orion zeker een opvallende verschijning. De Smart Dock-functie maakt van deze tablet snel en eenvoudig een heftruck computer. Met een stevige constructie die bestand is tegen vallen en stoten, is de SD100 heel geschikt voor gebruik in magazijnen en productielocaties. Het apparaat is ook water- en stofdicht. De SD100 Orion II MD is speciaal ontwikkeld voor de gezondheidszorg. Dit model voldoet aan de EC60601-01 normen en geeft veilige en hygiënische toegang tot patiëntgegevens in een oogopslag.

Newland wearable barcode scanner warehouse

Wearables

Newland’s draagbare scanners geven je volledige controle op een handige en ergonomische handschoen. De voordelen zijn duidelijk: gemakkelijk in gebruik, handsfree tijdens het verzamelen van orders en razendsnelle gegevensregistratie die de productiviteit aanzienlijk verhoogt. Dit minimaliseert herhalende taken en bijbehorende fouten. De ergonomisch ontworpen WD1 of WD2 van Newland rust comfortabel op de achterkant van de hand.

Meer weten?

Benieuwd hoe je Newland apparatuur kunt inzetten in jouw processen? Vul het formulier in en we nemen binnen enkele dagen contact met je op voor een vrijblijvend eerste telefonisch gesprek. Onze experts kunnen je direct al op weg helpen. Snel hulp nodig? Bel dan +31 252 241544

Meer weten?

Benieuwd hoe je Newland apparatuur kunt inzetten in jouw processen? Vul het formulier in en we nemen binnen enkele dagen contact met je op voor een vrijblijvend eerste telefonisch gesprek. Onze experts kunnen je direct al op weg helpen. Snel hulp nodig? Bel dan +32 3 449 11 59

bas jansen
CaptureTech Accountmanager Tim Blauwers
Bas Jansen Tim Blauwers
Accountmanager Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close