Perspagina

Welkom op onze perspagina. Hier vindt u onze meest recente persberichten, publicaties en andere media-uitingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten de Bakker via e-mail m.debakker@capturetech.com of telefoon +31682192907

Over ons

Bij CaptureTech draait alles om Efficiency Improvements. Als IT dienstverlener en specialist in automatische identificatie binnen logistieke processen, hebben we als doel om de processen van onze klanten in distributiecentra, productielocaties, winkels en tijdens transport te optimaliseren.

Dat doen we met oplossingen en systemen waar slimme software en automatische identificatie technieken als Barcode, RFID en Voice Recognition onderdeel van uitmaken. Na oplevering zorgen wij vanzelfsprekend voor optimale service van onze systemen, maar kunnen we onze klanten ook dienstverlening bieden op het gebied van algemene ICT zoals netwerk en werkplek beheer. Op deze manier kunnen wij onze klanten compleet ontzorgen. Naast onze oplossingen voor logistiek ontwikkelen wij ook producten en systemen voor het tracken en tracen van bedrijfsmiddelen zoals bijvoorbeeld sleutels, laptops en mobiele devices.

Logo files

Wil je aan de slag met ons logo en of huisstijl? Laat het dan altijd even weten aan Maarten de Bakker, m.debakker@capturetech.com.

Download logo pack

Volg ons ook op Social Media

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming
close