barcode scanner scanning a barcode in a warehouse
Barcoding technology

Barcode scanning

  • Foutreductie
  • Tijdswinst & Productiviteit
  • Kostenbesparing

Gebruik van barcodes en scanning is een vertrouwde en beproefde manier voor het optimaliseren van voorraadbeheer en logistiek. We leveren en implementeren barcode scanning technieken en begeleiden onze klanten daarbij van A tot Z. Van analyse en advies tot de benodigde scanners, barcode printers en software tot het WiFi netwerk en services zoals CaptureTech Protect.

 

Barcode / RF-scanning

Het scannen van barcodes verkleint de kans op fouten en verhoogt de efficiency. Scannen kan op diverse manieren. Bijvoorbeeld met vaste barcodescanners langs een lopende band, mobiele ‘hand held’ scanners en zelfs kleine lichte scanners welke je draagt op de achterkant van je hand.

CaptureTech heeft ruime ervaring met de implementatie van barcodesystemen. Naast levering en implementatie van hardware en software geven we gedegen advies. Bijvoorbeeld over type barcodes, de standaarden (EAN, tegenwoordig GS1), de beste wijze voor het printen van de barcodes en optimale verwerking van de data in het achterliggende WMS of ERP systeem.

Vraag advies aan

Barcode scanning
Wearables

Draagbare barcode scanners

Draagbare barcode scanners zijn inmiddels niet meer weg te denken in talloze industrieën. En niet gek want de zogenoemde wearables brengen talloze voordelen. Het belangrijkste voordeel ten opzichte van de traditionele handscanner spreek voor zich; handenvrij werken. Met het handsfreesysteem kunnen gebruikers alle werkzaamheden verrichten zonder te pauzeren om gegevens te scannen, zodat ze steeds ononderbroken naar de volgende processtap kunnen gaan.

Vraag advies aan

Bouw Logistic Services warehousee worker scanning with ProGLove scanner
Klantcase

Bouw Logistic Services

“Wij kregen al snel terug van de collega’s dat het werk makkelijker en leuker is. Dat dit ook nog een stuk efficiënter gaat is voor het hele bedrijf een enorme win-win situatie. De totale implementatie heeft geresulteerd in een enorme kostenbesparing.”

Bekijk case

Barcode systeem

CaptureTech Protect

Met Protect beheren, monitoren en beveiligen we je scanners en WiFi netwerk en staan we 24/7 klaar met hulp op afstand. Houd je barcode scanners up-to-date met de laatste software zodat je uitval voorkomt en het werk altijd door kan gaan.

Meer over Protect

Barcode labels

Voorzie locaties en producten van barcodes en zorg voor duidelijke identificatie van gangen en zones met maatwerk locatielabels.

close