Handscanners from datalogic scanning a barcode on a product in a warehouse

Handscanners

In veel winkels en magazijnen wordt gebruik gemaakt van handscanners. Ben je op zoek naar de beste handscanner voor jouw werkomgeving? CaptureTech levert handscanners van alle A-merken.

Denk hierbij aan Zebra, Honeywell, Datalogic en ProGlove. Van handscanners met veel functionaliteiten tot basic varianten met minimale informatie op het scherm. Lees snel verder om te kijken welke scanner in jouw situatie geschikt is of neem meteen contact op met onze adviseurs voor meer informatie.

De meest gebruikte handscanners van dit moment

Het meten van de prestaties van de orderpickers op de werkvloer, het optimaliseren van processen en inzicht krijgen in het beheren van alle mobiele apparaten. Dit zijn enkele voorbeelden waar de logistieke software van CaptureTech jou bij kan helpen. Als onderneming met logistieke activiteiten is het efficiënt inzetten van middelen, mensen en tijd van groot belang. CaptureTech implementeert software, waarmee logistieke processen eenvoudig te optimaliseren zijn.

Datalogic Skorpio X5

Deze handscanner is bij uitstek geschikt voor magazijnen en distributiecentra waar een hoog prestatievermogen vereist is. Intensief scannen is met de Skorpio X5 geen probleem.

Zebra MC3300

Dit best-in-class apparaat heeft een lichtgewicht ergonomisch ontwerp, groot touchscreen, diverse toetsenbordopties, ongeëvenaarde scanprestaties en meer.

Honeywell CT45

De CT45 handscanners zijn robuuste, universele productiviteits-tools met betrouwbare prestaties, data connectiviteit en communicatie voor mobiele eerstelijns werknemers in de detailhandel, logistiek en veldwerk. De CT45 serie is gebouwd op de nieuwste generatie van Honeywell’s Mobility Edge™ platform.

ProGlove MARK

De kleine en machtige draagbare handscanner ProGlove MARK Display geeft cruciale informatie waar en wanneer dat het meest nodig is. Gebruik de ProGlove met display voor orderpicking, voorraad tellen en inslag, uitslag en verplaatsing van goederen.

Handscanners

Hoe werkt een handscanner?

Een handscanner wordt gebruikt om barcodes uit te lezen. Vaak wordt er gesproken van het scannen van producten, maar feitelijk gezien is dit niet helemaal juist. Een barcodescanner herkent namelijk geen product, maar enkel een streepjescode. De scanner stuurt de code – middels bluetooth of USB – naar gekoppelde software, wat vervolgens in staat is om het product te herkennen.

In de praktijk kun je veel verschillende soorten handscanners tegenkomen. Je kunt je voorstellen dat in een magazijn of distributiecentrum andere aspecten van belang zijn dan in een winkel. Wat de beste scanner is voor jouw bedrijf hangt af van hoe en waarvoor je deze wilt gebruiken. Bij CaptureTech adviseren we je graag over de beste handscanners voor jouw bedrijf.

Handscanners voor magazijn en warehouse

In een magazijn of warehouse is het van belang dat de handscanner tegen een stootje kan. Er wordt hier vaak gevraagd om een snelle afhandeling van orders, wat ervoor zorgt dat de scanner weleens kan vallen of ergens tegenaan stoot. Daarnaast speelt efficiëntie een belangrijke rol. Onze nieuwste technologieën, ook in combinatie met goede logistieke software, maken het mogelijk om steeds sneller barcodes te scannen en orders af te handelen.

Voor het personeel op de werkvloer moet het aangenaam zijn om de handscanner te gebruiken. De merken die we bij CaptureTech aanbieden besteden dan ook veel aandacht aan gebruiksvriendelijkheid en ergonomie. Door onze ervaring in honderden warehouses weten wij als geen ander welke handscanners in jouw magazijn het best tot zijn recht komen.

Draadloos of handsfree

De ontwikkelingen met scantechnieken gaan snel. Waar draadloze handscanners voorheen de standaard waren, worden er tegenwoordig meer en meer wearable modellen geproduceerd. Denk aan ringscanners of hand mounted scanners (gedragen op een handschoen). Dergelijke handscanners zorgen ervoor dat je je handen vrij hebt, maar wel altijd een scanner in bereik hebt. Zeker voor grotere warehouses en distributiecentra waar dagelijks veel gescand moet worden, zijn handsfree scanners een efficiënte oplossing.

Terumo gebruikt handscanners

Terumo

“De nieuwe toestellen leveren tot 30% tijdswinst op in het scanning proces én zijn bovendien ergonomischer.”

Mattias Geelen
Continuous Improvement Officer

Bekijk case

Vraag gratis een offerte op maat aan

Wil je weten welke handscanners voor jouw magazijn geschikt zijn? We helpen je graag op weg. Met onze technische kennis over allerlei verschillende soorten handscanners, voorzien we je van passend advies voor jouw werkomgeving.

Meer informatie of een offerte?

Bij CaptureTech maken we samenwerken op kantoor en in de logistiek mogelijk. Wij geloven dat organisaties door betere en snellere samenwerking succesvoller kunnen zijn. Dit draagt bij aan een hogere productiviteit én meer werkplezier. Wil je meer informatie of een offerte? Neem dan direct contact op met Bas via +31 252 241544 of stuur een mail naar [email protected].

Meer informatie of een offerte?

Bij CaptureTech maken we samenwerken op kantoor en in de logistiek mogelijk. Wij geloven dat organisaties door betere en snellere samenwerking succesvoller kunnen zijn. Dit draagt bij aan een hogere productiviteit én meer werkplezier. Wil je meer informatie of een offerte? Neem dan direct contact op met Christoph via +32 3 449 11 59 of stuur een mail naar [email protected].

bas jansen
Christoph Lambot
Bas Jansen Christoph Lambot
Accountmanager Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close