Wifi meting in warehouse

We werken met A-merken

We werken nauw samen met de grootste hardware fabrikanten van mobiele apparatuur en wifi hardware. Onze software ondersteunt de mobiele computers, heftruckterminals, labelprinters, wearables en andere apparatuur van deze merken. We werken merkonafhankelijk. Dat wil zeggen dat we op basis van jouw specifieke situatie, wensen en doelstellingen adviseren welke hardware het beste past binnen je operatie en bij je mensen.

Bekijk alle hardware

WMS en ERP Partners

Met veel leveranciers van WMS en ERP systemen onderhouden we partnerships, zodat we onze oplossingen geïntegreerd kunnen opleveren. Ten slotte verbinden we je systemen, data en mensen en een ERP of WMS is daar vrijwel altijd onderdeel van. Zo zorgen we ervoor dat je WMS applicatie draait en up-to-date is op de hardware die we implementeren, zoals tablets, mobiele computers, panel PC’s en heftruck terminals.

Maar we verzorgen bijvoorbeeld ook de integratie van je ERP met onze CaptureTech Connect magazijnsoftware of zorgen dat de juiste data uit je ERP op het display van je mobiele apparaat wordt weergegeven. Door deze ervaring als system integrator kunnen we je vaak snel al op weg helpen zonder dat je een aanvraag voor maatwerk hoeft uit te zetten bij je ERP leverancier.

Onze partner iFacto
ERP Partner

Wat zeggen onze partners?

“Ik denk dat we echt kunnen stellen dat de synergie tussen de mensen van CaptureTech en iFacto een heel mooi resultaat hebben gegeven bij onze klant. Het is heel duidelijk dat CaptureTech een expert is in zijn materie.”

Yannick De Decker
Sales Manager
iFacto Distri+

Kantoorautomatisering

Ook op het gebied van kantoorautomatisering hebben we vele partners die ons helpen met efficiënter maken van de werkprocessen van onze klanten. De belangrijkste daar is uiteraard Microsoft. Onze medewerkers zijn gecertificeerd als Microsoft Certified Professionals (MCP’s). Zij beschikken over diepgaande technische kennis van het Microsoft-platform en begeleiden onze klanten bij het maken van de juiste producten en diensten van Microsoft. Elk jaar wordt opnieuw beoordeeld of we nog voldoen aan de strenge normen voor de partnerstatus. Naast het hebben van voldoende referenties, speelt ook een hoge mate van klanttevredenheid een belangrijke rol bij deze evaluatie.

Partner worden?

Of je nu je software wilt integreren of je bereik vergroten, we zijn altijd op zoek naar partners waarmee we samen de klantbeleving kunnen verbeteren. Neem contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden.

Christoph Lambot
Christoph Lambot
Partner manager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close