Navitrans WMS en TMS software

Navitrans Logistic Software

  • Navitrans is al meer dan 5 jaar onze partner
  • Complete logistieke software suite
  • Multi-language en multi-currency
  • Deel eenvoudig informatie in real-time
  • Geïntegreerde financiële module

Navitrans heeft een volledig softwarepakket ontwikkeld voor logistieke dienstverleners. Met functies voor wegtransport, zee- en luchtvracht, intermodale transporten en opslag, biedt Navitrans een complete out-of-the-box-oplossing. Gebouwd op Microsoft Dynamics 365 Business Central en 100% web-gebaseerd, helpt het je bedrijf te verbinden, betere beslissingen te nemen, en klantenservice te verbeteren. De suite bevat drie hoofdmodules: Navitrans Transport, Navitrans Forwarding en Navitrans Warehousing, die onafhankelijk of geïntegreerd kunnen werken.

NaviTrans TMS

Waarom Navitrans?

“Wat ons anders maakt dan concurrenten, is de Microsoft Business Central backbone die we gebruiken bij het maken van onze software.”

Harry Luijk
Chief Commercial Officer

Navitrans Dashboard

Navitrans WMS

Navitrans helpt logistieke dienstverleners met een warehouse management software (WMS) op maat van de sector. De uitgebreide en gebruiksvriendelijke functies voor opslag voor derden, ondersteunen je in het verbinden van je bedrijf, het nemen van betere beslissingen en het verhogen van je service aan klanten.

Navitrans WMS registreert flexibel en transparant alle inkomende en uitgaande bestellingen via EDI, online of intern personeel, met opties voor FIFO, FEFO of batch- en serienummeropvolging. Geïntegreerde kwaliteitscontroles en warehousescanners verhogen de productiviteit en minimaliseren fouten, terwijl de voorraadsituatie en logistieke stroom transparant blijven voor zowel klanten als gebruikers.

Navitrans TMS

Navitrans TMS

Navitrans Transport is een speciaal ontwikkelde transport management software voor logistieke dienstverleners. Met uitgebreide functies voor alle vormen van wegtransport, zoals flexibele inputschermen voor snelle orderregistratie en gedetailleerde kostcalculaties, maakt Navitrans Transport je logistieke operatie efficiënter. Het systeem ondersteunt ook commerciële medewerkers bij het beheren van contacten, offertes en tarieven, terwijl geavanceerde planningtools en de Navitrans Driver App je helpen om ritten effectief te beheren en realtime track-and-trace-informatie te bieden. Met automatische facturatieprocedures en OCR-herkenning voor documentbeheer stroomlijnt Navitrans ook je administratieve processen, waardoor je tijd bespaart.

Navitrans Forwarding

Navitrans Forwarding

Met functies voor zeevracht, luchtvracht en intermodaal transport, maakt Navitrans Forwarding je de sterkste schakel in de supply chain. De software centraliseert al je activiteiten in een digitaal dossier, waar informatie wordt geregistreerd, kosten en inkomsten worden berekend en documenten worden geproduceerd. Dankzij automatiseringstools en procedurecontroles daalt het aantal fouten en stijgt de kwaliteit van je dienstverlening. Navitrans biedt ook krachtige communicatie-instrumenten en een flexibele workflow om taken te beheren en de productiviteit te verhogen. Met gedetailleerde kostenberekeningen en budgetcontrole heb je volledige financiële controle, van offerte tot factuur.

Samenwerking Navitrans

Onze klanten

We werken samen met Navitrans voor zo’n 25 klanten in Nederland en België. Zo zorgen we ervoor dat hardware en software geïntegreerd is en foutloos werkt.

Alle klanten

Logistieke software

Een volledige software suite die specifiek is ontwikkeld voor logistieke dienstverleners die klaar willen zijn voor de toekomst van morgen.

Opportunities icon

Data-gedreven

Gebruik Navitrans om data-gedreven beslissingen te nemen door eenvoudig rapporten en analyses te maken, trends te ontdekken, procedures te verbeteren en proactief op marktveranderingen te reageren om kosten te verlagen en winst te verhogen.
Opportunities icon

Groeit mee

Gebruik Navitrans om nieuwe activiteiten eenvoudig toe te voegen, systemen te integreren bij uitbreiding naar nieuwe markten, en in meerdere talen en valuta's te werken, zodat je proactief kunt reageren op marktveranderingen en inzicht krijgt in al je bedrijfsactiviteiten.
Opportunities icon

Overtreft verwachtingen

Gebruik Navitrans om foutloze leveringen en correcte facturen te garanderen, logistieke stromen kwalitatief te beheren, informatie snel te delen met klanten, en nauwkeurige forecasts te maken om topservice te bieden en klanttevredenheid te verhogen.

Vrijblijvend advies van experts

Neem contact op met onze specialisten voor advies over integratie met Navitrans WMS en TMS. Door hun ervaring met Navitrans software kunnen ze je direct op weg helpen. Zo kunnen ze je begeleiden bij het kiezen van de juiste apparatuur voor jouw specifieke situatie en behoeften. Vul het formulier in of bel direct naar: +31 252 241544

Vrijblijvend advies van experts

Neem contact op met onze specialisten voor advies over integratie met Navitrans WMS en TMS. Door hun ervaring met Navitrans software kunnen ze je direct op weg helpen. Zo kunnen ze je begeleiden bij het kiezen van de juiste apparatuur voor jouw specifieke situatie en behoeften. Vul het formulier in of bel direct naar: +32 3 449 11 59

bas jansen
Christoph Lambot
Bas Jansen Christoph Lambot
Accountmanager Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close