Extreme Networks stack

Professionele WiFi netwerken

Extreme Networks WiFi oplossingen bieden ongeëvenaarde eenvoud, veiligheid en schaalbaarheid en zijn geschikt voor de kantoren en thuisnetwerken tot veeleisende locaties als winkels, magazijnen en productieomgevingen. Met het ruime assortiment aan hoogwaardige access points en antennes voor zowel indoor als outdoortoepassingen heb je overal het beste wifisignaal.

 

WiFi Site survey

Met ons WiFi site survey systeem meten we de signaalsterkten, data-overdracht en interferenties binnen het gewenste dekkingsgebied. Na de wifi meting op locatie en onze uitgebreide analyse ontvang je een volledig rapport met de verzamelde gegevens en praktische adviezen, vervolgstappen en een voorstel met Extreme Networks producten voor jouw magazijn, DC, productieomgeving en/of kantoor.

Vraag een WiFi site survey aan

Beheer jouw Extreme netwerk

Beheer je netwerk remote met de intuïtieve en interactieve ExtremeCloud IQ.

Of je nu een klein bedrijf hebt met een paar apparaten tot een wereldwijde onderneming met 100.000+, met de ExtremeCloud IQ kun je snel professionele netwerken bouwen en schalen.

 

Wifi meting in warehouse
Blog

De perfecte WiFi in jouw warehouse

Hoe zorg je er nu voor dat de wifi in jouw magazijn optimaal is? We zetten de belangrijkste ‘stoorzenders’ en tips in dit blog voor je op een rij.

Warehouse WiFi

WiFi meting, offerte of meer informatie?

Onze ervaren specialisten staan voor je klaar met praktisch advies en informatie over hoe je jouw wifi-netwerk het beste kunt optimaliseren.

WiFi meting, offerte of meer informatie?

Onze ervaren specialisten staan voor je klaar met praktisch advies en informatie over hoe je jouw wifi-netwerk het beste kunt optimaliseren.

Bas Jansen from CaptureTech
Christoph Lambot
Bas Jansen Christoph Lambot
Accountmanager Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

close