RFID scanner
Ultieme traceerbaarheid

RFID Scanner

Met een RFID scanner lees je eenvoudig en snel RFID tags die zich op of aan jouw producten, halffabricaten of andere items zitten. De passieve of actieve tags en worden ook door ons geleverd en we integreren met jouw ERP of WMS, waardoor je altijd een compleet systeem hebt.

Kwaliteitsmerk RFID scanner

Bij de aanschaf van een RFID scanner helpen we je met een breed aanbod aan scanners van verschillende kwaliteitsmerken. Maak ook gebruik van de kennis en ervaring van onze RFID specialisten die je helpen bij de keuze.

 

Zebra scanner

Van magazijnen en laadperrons tot retailomgevingen, de handheld RFID scanners van Zebra helpen je maximaal zicht te krijgen op je bedrijfsmiddelen. Houd je supply chain in beweging en volg je activa en inventaris. De ultra-robuuste ‘sledes’ zijn gebouwd voor veeleisende omgevingen. Deze sluit je rechtstreeks of draadloos aan op mobiele computers van Zebra en smartphones van andere merken.

RFID Specialisten

Denk je erover om RFID in te zetten in jouw magazijn, productieomgeving of retail winkel? Heb je gelezen over de werking van RFID maar mis je de aansluiting met hoe je deze techniek het beste kunt inzetten om jouw processen te optimaliseren? Zo ja, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben 20 jaar ervaring in het toepassen van RFID en onze specialisten zijn meedenkende hands-on partners die met creatieve en praktische oplossingen komen. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ervaar het zelf.

Bas Jansen from CaptureTech
Bas Jansen
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close