robuuste tablets

Robuuste tablets

Een robuuste tablet ook wel bekend als ”rugged tablet” is een tablet die speciaal is ontworpen voor uitdagende omgevingen waar de kans op beschadiging hoger is. De meeste robuuste tablets zijn hierom meestal beschermd met een stevige buitenkant en schokbestendige materialen aan de binnenkant, dit zorgt ervoor dat de tablet goed tegen stoten kan en vallen overleeft van vaak wel 1,5 meter hoogte.

Duurzaamheid

De robuuste tablets zijn speciaal ontwikkeld om lang mee te gaan en bestand tegen ruwe omstandigheden. Ze zijn gemaakt van stevige materialen die bestand zijn tegen stoten, vallen en andere vormen van fysieke schade. De tablets zijn vaak IP65- of IP67-gecertificeerd wat betekent dat ze bestand zijn tegen water, stof en vuil. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in de buitenlucht, vochtige omgevingen en stoffige omgevingen. Het scherm van de robuuste tablets is ontworpen om bestand te zijn tegen krassen, barsten en andere vormen van schade. Het scherm is meestal gemaakt van gehard glas of plastic dat bestand is tegen stevige schokken en trillingen.

Batterijduur en connectiviteit

De robuuste tablets zijn meestal voorzien van een langere batterijduur dan de normale tablets, dit zorgt ervoor dat de apparaten een hele werkdag mee kunnen zonder de batterij te hoeven opladen en/of vervangen. De robuuste tablets hebben vaak een breder scala aan connectiviteitsopties dan de andere soorten tablets, denk hierbij aan GPS, NFC, Bluetooth, WiFi en mobiele datanetwerken. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in afgelegen gebieden of andere omgevingen waar de connectiviteit beperkt is.

Robuuste tablets aanpassen

De tablets kunnen worden aangepast aan de specifieke behoefte van de gebruiker, bijvoorbeeld door het koppelen van andere hardware. Denk hierbij aan barcodescanners, wearables en andere accessoires.

Kortom, robuuste tablets zijn ontworpen om te worden gebruikt in veeleisende omgevingen waar een consumententablet het niet lang zal volhouden. Ze zijn duurzamer, beter bestand tegen water en stof, beschikken over een langere batterijduur en hebben een breed scala aan connectiviteitsopties.

Software voor jouw tablets

Als system integrator verbinden we je IT systemen, data en mensen op de werkvloer. Daarom integreren we onze hardware en software altijd met jouw bestaande ERP of WMS. Veel van de fabrikanten van deze systemen zijn onze partners waarmee we vaker samenwerken.

Staat jouw WMS of ERP er niet bij? Neem contact op voor meer informatie. De lijst met integraties wordt continu uitgebreid.

ERP en WMS integraties

Centric wms
boltrics wms
Softpak ERP logo
sap erp
Microsoft Dynamics 365 Business Central erp
Aptean ERP
C&W wms
Veeloo logistics WMS
Reflex WMS
Heftruck terminal zebra
Klantcase

Bouw Logistic Services

“De koppeling van de ProGlove scanners aan de Zebra robuuste tablets en PDA’s werkt feilloos. CaptureTech heeft ons bij alle stappen uitstekend begeleid.”

Rogier Boute
ICT Specialist Logistic Operations

Bekijk case

Netwerk infrastructuur

Een stabiel, veilig en krachtig WiFi-netwerk is onmisbaar voor een goede werking van jouw tablets en software. Daarvoor implementeren we de WiFi technologie van Cisco Meraki. Door metingen analyseren we het volledige frequentiespectrum en voorzien we het magazijn van het juiste aantal WiFi Access Points. De Access Points worden beheerd in de Meraki cloud. Het Meraki Cloud dashboard geeft zeer uitgebreide configuratie- en beheermogelijkheden en inzicht in het totale netwerk vanuit één centrale beheeromgeving.

Meer informatie of een offerte?

Met meer dan 2500 klanten, 2750+ implementaties en circa 10.000 devices in beheer in de Benelux, hebben we een grote expertise ontwikkeld in de implementatie van logistieke systemen. Onze ervaren specialisten helpen je graag bij de implementatie van robuuste tablets en de integratie met jouw ERP of WMS. We adviseren je graag en staan voor je klaar. Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bas jansen
Bas Jansen
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close