Datalogic scanner scanning a barcode

PDA Scanners

Een PDA, ook wel bekend als handterminal, is een draagbare computer met een eigen (touch)screen. De apparaten worden voorzien van een internetverbinding via WiFi en/of 4G, en beschikken over een ingebouwde barcodescanner wat ervoor zorgt dat data kunnen worden verzameld. PDA scanners zijn geschikt voor gebruik in verschillende omgevingen, en inzetbaar tijdens het uitvoeren van verschillende bedrijfsprocessen.

Industriële PDA scanners

Industriële PDA scanners zijn draagbare elektronische apparaten die speciaal zijn ontworpen voor industriële omgevingen en het scannen van barcodes. Het is een robuuste mobiele computer die bestand is tegen zware omstandigheden, zoals vochtigheid, extreme temperaturen en stof.

Deze industriële scanners zijn uitgerust met geavanceerde scan-technologie die in staat is om snel en nauwkeurig barcodes te lezen, zelfs in slechte lichtomstandigheden. Ze worden vaak gebruikt in de logistieke sector voor het bijhouden van inventaris, in de productiesector voor het volgen van de productieprocessen en in de detailhandel voor het beheren van voorraden.

In tegenstelling tot traditionele PDA’s, hebben industriële scanners vaak extra functies, zoals een robuuste behuizing, extra lange batterijduur, een groot scherm en meerdere connectiviteitsopties. Ze zijn ook compatibel met verschillende besturingssystemen, zoals Windows, Android en IOS.

PDA scanner software van CaptureTech

Welke type je ook gebruikt, het is belangrijk dat je werkt met de juiste magazijn software in combinatie met je PDA, een voorbeeld hiervan is onze CaptureTech Connect.

Handheld terminals bij PPC
Klantcase

Plinten & Profielen Centrale

“Van ouderwetse zwarte schermpjes met groene letters gingen we naar moderne PDA scanners met een fancy uiterlijk en touchscreen.”

Harold de Graaf
ICT Manager

Bekijk case

Netwerk infrastructuur

De PDA scanners worden ondersteund door WiFi.

Meer informatie of een offerte?

Met meer dan 2500 klanten, 2750+ implementaties en circa 10.000 devices in beheer in de Benelux, hebben we een grote expertise ontwikkeld in de implementatie van barcode scanning systemen. Onze ervaren mensen helpen je graag bij de implementatie van goede handheld terminals en de integratie met jouw ERP of WMS. Wij adviseren je graag en staan voor je klaar. Vul dit formulier in en een van onze specialisten neemt contact met je op.

bas jansen
Bas Jansen
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

close