Inventarisatie

Voorraadbeheer

Een hoge leverbetrouwbaarheid is in de huidige logistieke wereld een minimale vereiste geworden voor succes. Daarbij is realtime voorraadbeheer onontbeerlijk. Alleen door voorraden inzichtelijk te hebben kun je echt vertrouwen op je IT systemen, beloftes doen aan klanten en ze optimaal bedienen.

Technieken voor voorraadbeheer

Zet technieken als barcode scanning of RFID in om foutloos voorraden te inventariseren, de actuele voorraad te updaten en beloftes aan klanten na te komen. Grijp indien nodig op tijd in door het volledig inzichtelijk maken van de voorraad en maak interne werkprocessen aan voor jouw magazijnmedewerkers voor het tellen, aanvullen en controleren. Dezelfde scanners en software gebruik je eenvoudig voor de andere processen in jouw logistieke of productieomgeving.

Voorraadinventarisatie software

Met CaptureTech Connect voer je eenvoudig de belangrijke processen op de werkvloer uit. Goederenontvangst, verplaatsingen, orderpicking en het inventariseren van jouw voorraad. De intuïtieve Android applicatie stelt je medewerkers in staat om zich te focussen op hun kerntaken en snel de opeenvolgende werkopdrachten foutloos uit te voeren. Bovendien zorg je door de integratie met jouw ERP of WMS voor realtime data-uitwisseling, geautomatiseerd voorraadbeheer en tracering in je andere systemen.

Vraag een demo aan

Wat kunnen we voor jouw doen?

Laat je geen one-size-fits-all oplossing opleggen. Wij begrijpen dat iedere branche en ieder werkproces anders is en hebben uitgebreide praktische ervaring met bedrijfsprocessen in uiteenlopende marktsegmenten. Maak gebruik van onze kennis van hardware, software en een volledig spectrum aan IT-diensten. In een vrijblijvend eerste gesprek vertellen we je graag meer over hoe we je kunnen helpen met voorraadbeheer en andere processen.

Bas Jansen
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

close