CIsco Meraki wifi netwerk

Professionele WiFi netwerken

Cisco Meraki WiFi oplossingen bieden ongeëvenaarde eenvoud, veiligheid en schaalbaarheid en zijn geschikt voor de kantoren en thuisnetwerken tot veeleisende locaties als winkels, magazijnen en productieomgevingen.

Met het ruime assortiment aan hoogwaardige access points, switches en antennes voor zowel indoor als outdoortoepassingen heb je overal het beste wifisignaal.

 

Meer met Meraki Cloud

Beheer je netwerk remote met de intuïtieve en interactieve Meraki Cloud; het platform dat 10 miljoen IT- en IoT-apparaten en 3,5 miljoen netwerken aandrijft.

Of je nu een klein bedrijf hebt met een paar apparaten tot een wereldwijde onderneming met 100.000+, met de Meraki Cloud kun je snel professionele netwerken bouwen en schalen.

 

Wifi meting in warehouse
Blog

De perfecte WiFi in jouw warehouse

Hoe zorg je er nu voor dat de wifi in jouw magazijn optimaal is? We zetten de belangrijkste ‘stoorzenders’ en tips in dit blog voor je op een rij.

Warehouse WiFi

wifi meting

WiFi Site Suvey

Met onze WiFi site survey (wifi meting) meten we de signaalsterkten, data-overdracht en interferenties binnen het gewenste dekkingsgebied. Ontvang een volledig rapport met de verzamelde gegevens en praktische adviezen en vervolgstappen.

WiFi Meting

WiFi meting, offerte of meer informatie?

Onze ervaren specialisten staan voor je klaar met praktisch advies en informatie over hoe je jouw wifi-netwerk het beste kunt optimaliseren.

Bas Jansen from CaptureTech
Bas Jansen
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close