HPE Aruba logo

Professionele WiFi netwerken

HPE Aruba WiFi oplossingen bieden ongeëvenaarde eenvoud, veiligheid en schaalbaarheid en zijn geschikt voor de kantoren en thuisnetwerken tot veeleisende locaties als winkels, magazijnen en productieomgevingen. Met het ruime assortiment aan hoogwaardige access points en antennes voor zowel indoor als outdoortoepassingen heb je overal het beste wifisignaal.

Aruba is herhaaldelijk erkend door externe analisten als een van de leiders in Wi-Fi 6, switching en SD-Branch. De grootste bedrijven vertrouwen op hen voor het leveren van een veilig, AI-gedreven platform, van universiteiten en winkels tot enorme datacenters en magazijnen. Bekijk hier hun website.

wifi meting

WiFi Site survey

Met een WiFi site survey meten we de sterkte van het signaal, de data-overdracht en interferenties binnen het beoogde dekkingsgebied. Na het uitvoeren van het WiFi onderzoek ter plaatse en onze grondige analyse, ontvang je een uitgebreid rapport met alle verzamelde gegevens en nuttige aanbevelingen voor verdere stappen. Bovendien doen we een voorstel met HPE Aruba producten die geschikt zijn voor jouw magazijn, datacenter, productieomgeving en/of kantoor.

WiFi Meting

IT cloud services

Beheer jouw HPE Aruba netwerk

Beheer je WiFi netwerk remote met een intuïtieve Cloud tool.

Of je nu een klein bedrijf hebt met een paar apparaten tot een wereldwijde onderneming met 100.000+, met het dashboard kun je snel professionele netwerken bouwen en schalen.

Wifi meting in warehouse
Blog

De perfecte WiFi in jouw warehouse

Hoe zorg je er nu voor dat de wifi in jouw magazijn optimaal is? HPE Aruba switches? Of is er meer nodig? We zetten de belangrijkste uitdagingen en tips in dit blog voor je op een rij.

Warehouse WiFi

WiFi meting of meer informatie over HPE Aruba?

Onze ervaren specialisten staan voor je klaar met praktisch advies en informatie over hoe je je wifi-netwerk het beste kunt optimaliseren.

WiFi meting of meer informatie over HPE Aruba?

Onze ervaren specialisten staan voor je klaar met praktisch advies en informatie over hoe je je wifi-netwerk het beste kunt optimaliseren.

Bas Jansen from CaptureTech
Christoph Lambot
Bas Jansen Christoph Lambot
Accountmanager Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close