Twee medewerkers in warehouse huren barcode scanner
Huur magazijnapparatuur

Huur je apparatuur

Tijdelijk meer apparatuur nodig? Met onze betrouwbare en kosteneffectieve huuropties kun je scanners en andere apparatuur huren voor korte of lange periodes. Krijg de beste huurapparatuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Tijdelijk meer apparatuur

Voorkom kostbare vertraging in je processen op de werkvloer door een tekort aan scanners, tablets en andere devices door flexibel extra materiaal van ons te huren. De huuropties zijn samengesteld om je de mogelijkheid te bieden onze producten, zoals mobiele apparatuur, tijdelijk te gebruiken. Deze kosteneffectieve huuroplossing is een probleemloze en efficiënte manier om snel de productiviteit te verhogen tegen betaalbare kosten.

Uitproberen

Wil je nieuwe apparatuur aanschaffen, maar twijfel je nog over het merk en type? Onze logistieke specialisten staan voor je klaar met praktische adviezen om tot een shortlist te komen van de apparatuur die het beste past bij je wensen en situatie. Wil je die in de praktijk testen? Ook dan kun je gebruik maken van tijdelijke huur van magazijnapparatuur.

ProGlove MARK 3

Barcode scanners huren

Betrouwbare industriële barcodescanners huren? Onze robuuste toestellen zijn speciaal ontwikkeld voor valbestendigheid, stofdichtheid en lange levensduur. Of werk handenvrij en ergonomisch met de lichte draagbare scanners, bijvoorbeeld bij orderpicking.

Waarom een barcode scanner huren?

  • Piekbelasting in je magazijn of distributiecentrum opvangen, zonder grote investeringen vooraf of overtollige scanners wanneer de piek voorbij is.
  • Maximale flexibiliteit door een verhuuroplossing toegesneden op jouw specifieke situatie. Denk aan verhuurperiode en supportopties.

 

Docks voor Zebra TC53 en TC58 huren

Accessoires

Maak gebruik van de verschillende soorten power supplies, chargers, ram mounts, kabels, beschermcases en screen protectors in het verhuurassortiment, zodat je een volledige oplossing huurt met alle benodigde onderdelen. Vraag de prijzen op.

Hardware-as-a-Service

Betaal alleen voor de hardware die je echt gebruikt door pay-per-use te huren. Met Hardware-as-a-Service kun je flexibel op- of afschalen zonder grote investeringen vooraf.

De belangrijkste voordelen:

  • Flexibiliteit: Door het huren van magazijnapparatuur, kun je je aanpassen aan de veranderende behoeften van je bedrijf zonder dat je vastzit aan de kosten van eigendom.
  • Geen onderhoudskosten: Bij het huren van magazijnapparatuur hoef je je geen zorgen te maken over reparatie- of onderhoudskosten.
  • Laatste technologie: Als je regelmatig nieuwe magazijnapparatuur nodig hebt, kun je door het huren altijd beschikken over de nieuwste technologie zonder hoge kosten voor vervanging.
MR46E WiFi Access Point van Cisco Meraki
Draadloze netwerken

WiFi Apparatuur huren

Heb je tijdelijk meer capaciteit nodig op je netwerk? Maak dan gebruik van onze verhuurservice voor verschillende Cisco Meraki access points en switches.

24/7 IT support

Verhuur support

We staan 24/7 voor je klaar met telefonische én online direct toegang tot onze technisch specialisten. We zijn er voor je als iets ‘niet werkt’, als je vragen hebt over een bepaalde functionaliteit of problemen hebt met de installatie of activatie van jouw huurapparatuur.

Maak gebruik van het volledigste supportpakket in de markt: CaptureTech Protect. Alles wat je nodig hebt voor uptime van devices en continuïteit van jouw processen: 24/7 support door IT-specialisten, de beste MDM software voor jouw situatie, automatische updates en een handige repair service tool.

Overige verhuuropties

Ons verhuurassortiment is flexibel en breidt zich continu uit. Ben je op zoek naar een specifiek product, model of uitvoering? Of misschien naar voice apparatuur of RFID-producten? Neem contact op om te vragen naar alle mogelijkheden. We denken graag met je mee en komen met praktische oplossingen voor jouw specifieke situatie.

Vraag verhuurprijzen op

Mail direct naar onze verkoopafdeling of vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of bel ons op:

NL: +31 252 241544
BE: +32 3 449 11 59

bas jansen
Bas Jansen
Accountmanager

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close