CaptureTech op de ICT & logistiek 2023

Analyse & Advies

Je wilt efficiënter gaan werken, inspelen op veranderingen, plannen of groei. Maar je wilt geen one-size-fits-all oplossing toepassen, want je branche en jouw werkprocessen zijn net even anders. Net als je wensen. Wij begrijpen dat.

Of je nu je hele operatie wilt doorlichten voor mogelijk procesoptimalisaties, alleen een quickscan wilt van je huidige situatie of second opinion omdat je twijfelt over je huidige IT partner. Onze adviseurs helpen je graag verder. Je bepaalt zelf voor welke werkzaamheden je ons inzet en of je na een analyse ook met ons verder wilt voor de uitvoering. Onze adviezen geven je altijd concrete opties voor technologieën en optimalisaties die je kunt behalen. Maar ook tegen welke kosten en hoe snel je die terugverdiend. We werken merkonafhankelijk en wegen altijd je specifieke wensen en groeiplannen mee in het advies, zodat de opties ook passen bij waar je naartoe wilt als organisatie.

Analyse en advies van CaptureTech

DC Walkthrough

Met dit onderzoek dat we uitvoeren in je magazijn of DC maken we je processen en huidige werkwijzen inzichtelijk en identificeren we waardevolle verbeteringen. We stellen aanbevelingen op voor procesoptimalisatie, opties voor verschillende technieken en technologieën en een berekening van de ROI per optie. Zo heb je een duidelijk overzicht van mogelijkheden voor jouw situatie en een document dat je helpt je investering te verantwoorden.

Meer info

wifi meting

WiFi & Infra

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan zakelijke wifi netwerken. Zeker als je overgaat naar nieuwe software en/of hardware ga je bandbreedte op een andere manier gebruiken en is het goed om te onderzoeken of je wifi-netwerk nog voldoet. Met een wifi-meting brengen we potentiële ‘black spots’, benodigde firmware-updates, interferentiebronnen en de dekkingsgraad in kaart. De rapportage geeft je een compleet inzicht en concrete voorstellen om je netwerk te verbeteren.

WiFi meting

Cybersecurity op de ICT&Logistiek 2023

Cyber Security Scan

In een steeds verder gedigitaliseerde wereld kun je niet meer om cybersecurity heen. Een goede cybersecurity dienst is als een brandverzekering. Je hoopt het niet nodig te hebben, maar bij een hack kunnen de kosten snel hoog oplopen. Vooral mkb-bedrijven zijn steeds vaker slachtoffer van bijvoorbeeld ransomwareaanvallen. Onze cybersecurity specialisten scannen je huidige IT-omgeving, software, hardware en beoordelen je beveiligingsbeleid. Ze kunnen vaak direct al risico’s aanwijzen, maar je krijg ook een uitgebreid rapport. Zo weet je hoe je ervoor staat en hoe je risico’s kunt afdekken.

Security Scan

IT Quickscan voor analyse en advies van CaptureTech

IT Quickscan

Zijn er verbeteringen mogelijk in je IT-omgeving? Met een quickscan kijken we naar je IT-omgeving, software en hardware en hoe je die kunt optimaliseren voor je gebruikers. Maar we onderzoeken ook je procedures en beleid als het gaat om back-ups, dataverwerking en je digitale werkplekken. Zo krijg je snel inzicht in welke risico’s je loopt en hoe je die kunt ondervangen.

Vraag de quickscan aan

close