Microsoft 365 voor jouw bedrijf

MS365 for business is de productiviteitscloud die is ontworpen om je te helpen jouw werkdoelen te behalen. Maak gebruik van eersteklas Office-apps, intelligente cloudservices en geavanceerde beveiliging. Zo ben je productief op elke locatie en blijf je altijd in contact met collega’s, of je nu extern werkt of op locatie. Deel documenten in de cloud en werk realtime samen in documenten met behulp van de bekende Office-apps.

 

Je bedrijf beveiligen

Maar Microsoft 365 helpt je ook bij de verdediging tegen cyberbedreigingen. Waarborg bedrijfsgegevens en de continuïteit van werkprocessen met ingebouwde beveiligingsfuncties. Beheer en beveilig gebruikers en apparaten en verlaag de kosten van beveiligingsrisico’s.

Network4cars employes working at their office
Klantcase

Network4Cars

“Het meeste recente project dat is afgerond is de overgang naar Microsoft Office 365. De korte communicatielijnen en de continuïteit van de professionele dienstverlening maken van CaptureTech een uiterst betrouwbare en fijne partner.”

Bart van Ruiten
Operations Manager

Bekijk case

Microsoft gold partner logo

Verzekerd van de beste service

Als Gold Partner onderschrijft Microsoft CaptureTech’s kennis en competenties op het gebied van efficiënte implementatie en ondersteuning bij Microsoft clouddiensten bij haar klanten. Onze medewerkers zijn opgeleid als Microsoft Certified Professionals. Deze MCP’s bezitten diepgaande technische kennis van het Microsoft platform. Je bent dus in goede handen.

Lees meer

microsoft teams application showing on a smartphone

Teams in Microsoft 365

Chatten, bellen en vergaderingen hosten doe je overal en eenvoudig met Microsoft Teams. Deel je scherm, verander of vervaag je achtergrond, en gebruik de samen-modus om virtueel in dezelfde ruimte te zijn.

Gemakkelijk bestanden vinden, delen en samen bewerken in real time met apps als Word, PowerPoint en Excel.

Meer over Teams

5MOT Microsoft 365 trainingen op een iPhone in een hand

Microsoft 365 training

Microsoft 365 bestaat uit meer dan 20 verschillende programma’s. Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers alles eruit halen wat erin zit?  Met meer dan 400 online trainingsvideo’s van 5MOT maak jouw medewerkers vaardiger met MS365 terwijl frustratie vermindert en werkdruk verlaagt.

Bekijk trainingen

Wil je meer informatie?

Vul het formulier in en wij nemen binnen enkele dagen contact met je op.

Maurice Pronk profile photo in black and white
Maurice Pronk
Operations Director

"*" geeft vereiste velden aan

close