Met opgeteld zo’n 80 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en een rijk archief aan successen en positieve referenties, zijn waarden als ‘professioneel’, ‘hoge kwaliteit’ en ‘resultaatgericht’ bij DUTCH Corporate Finance vanzelfsprekend. Maar een belangrijke gebeurtenis als een overname of fusie, een management buy-in of grote koersverandering met financiële gevolgen, vraagt om méér. In zo’n spannend proces, waar een grote aanspraak gedaan wordt op de kwaliteiten van de ondernemer, wil een ondernemer iemand naast hem of haar hebben staan die vanuit eigen ervaring begrijpt wat ondernemen inhoudt. Iemand die net even anders kijkt naar zaken en kritisch, slim en creatief meedenkt. Een prettig persoon die zorgt dat het goed voor elkaar komt.

Jasper ter Braak sitting
Jasper ter Braak

Kritische sparringspartner

We spreken met Jasper ter Braak, partner bij DUTCH CF en inmiddels ruim 10 jaar actief als adviseur bij Management Buy-In’s (MBI’s) en verkoop van ondernemingen. Veel kennis en inspiratie put Jasper uit zijn eigen ondernemerschap en uit de honderden gesprekken die hij in de loop der jaren voerde met DGA’s op hun weg naar succesvol ondernemerschap. “Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en in hun drijfveren en ambities. Van opdrachtgevers hoor ik regelmatig terug dat zij zich met mij naast zich snel volledig op hun gemak voelen in het spannende en complexe proces van koop of verkoop.”

Zeker in een veranderende markt waar door digitalisering nieuwe verdienmodellen ontstaan, waar veel geld is en veel vraag naar goed renderende bedrijven, is gedegen advies en het hebben van een groot netwerk van financiële partijen essentieel. “Voor ons is het partnerschap met onze klanten dus erg belangrijk. Een DGA wil bij dergelijke beslissingen kunnen vertrouwen op het advies en de kundigheid van een expert. Iemand die naast je zit, niet tegenover. Waarmee in alle openheid en in duidelijke taal zorgen en ambities gedeeld kunnen worden. Een kritische sparringpartner op niveau.”

"Wij zijn heel tevreden over de dienstverlening. Als ik een branchegenoot of vriend spreek over IT diensten, dan zeg ik meteen: dan moet je CaptureTech bellen."
Jasper ter Braak, Partner, DUTCH Corporate Finance

Een goed gevoel

Twee jaar gelden besloot Jasper om het IT-beheer uit te besteden aan één professionele partij. Voor deze beslissing had DUTCH CF geen IT partner, maar de nodige technische kennis en kunde was ook niet in-house beschikbaar. Iedere partner loste dit individueel op. “Doordat onze IT niet centraal beheerd werd liepen we tegen onpraktische dingen aan. Zo werkten we met Dropbox om bestanden te delen. Dat is verre van ideaal. Dus toen kwam de vraag: hoe gaan we dit efficiënter maken en praktisch inregelen?”

DUTCH Coporate Finance kwam uit bij CaptureTech om de IT ondersteuning aan uit te besteden en te centraliseren bij één partij. “Het contact met CaptureTech verliep bevredigend. Ik had direct een goed gevoel en de mensen zijn vriendelijk en benaderbaar.” CaptureTech beheert nu de notebooks en de Office365 omgeving voor DUTCH CF.

“De samenwerking met CaptureTech is heel goed. Het is voor ons fijn om een helpdesk te hebben met deskundige professionals voor wanneer we technische IT ondersteuning nodig hebben, die ook nog een 24/7 beschikbaar is.”

Ook bij onboarding van nieuwe medewerkers ziet Jasper de meerwaarde van CaptureTech als professionele IT partner. “Zoals we het nu georganiseerd hebben is veel praktischer dan voorheen. Nieuwe medewerkers hebben direct een helpdesk als ze IT vragen hebben.”
Het is makkelijk zaken doen met CaptureTech volgens Jasper. “IT problemen worden snel verholpen, door bijvoorbeeld het op afstand overnemen van een laptop. Ze zorgen gewoon dat het goed voor elkaar komt. En dat is ook wat onze klanten van ons verwachten, dus dat past heel goed.”

Op de vraag of Jasper CaptureTech zou aanbevelen is hij volstrekt helder: “Ja natuurlijk, direct. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Als ik een branchegenoot of vriend spreek over IT diensten, dan zeg ik meteen: dan moet je CaptureTech bellen.”

Wil je meer weten over DUTCH Corporate Finance? Bekijk dan hier hun website.

close